Arhiva > Arhiva

Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?

<< < (2/20) > >>

silviu:
in restaurantele sau cafenelele cu suprafete sub 100 de mp, proprietarii pot opta daca localul este destinat fumatorilor sau nefumatorilor.

FIF:
nu vreau sa supar pe nimeni, dar evident "viciul" fumatului e 99% chestie psihologica si numai 1% dependenta de o anumita substanta. am fumet enorm, dar intro zi am decis ca e destul ... ca multi altii m-am lasat si e fffff multa vreme de atunci. deci se poate, dar ca si singuratatea, e o optiune personala si atunci nu ai voie sa judeti pe altul, atata timp cat nu te deranjeaza, cat nu te invadeaza....

carmentoma:
Intr-adevar , fiecare are dreptul la liberul arbitru, indiferent ce viciu isi alege! Eu nu critic fumatorii, cum, probabil ai inteles, FIF, ci  cer  doar sa  respir aer nepoluat cand ies din casa! Nu neaparat localuri speciale, ci doar un separeu, ceva, unde sa nu ma inec cu fumul altora cand mananc, de exemplu! Crezi ca cer prea mult?

carmentoma:
       Si asa, ca o paranteza, fara legatura cu topicul, suntem de aceeasi varsta si avem si copii de aceeasi varsta! Atat doar ca eu am un baiat , Eduard-Victor, de aproape 20 de ani (tot in vara; 28 iunie), ca si Ina ta! Nu te speria, nu vreau nimic de la tine!  Sunt doar amabila si fac conversatie! Am remarcat ca si biologic si spiritual avem aceeasi varsta! Sper ca nu te deranjeaza abordarea! Daca da, spune-mi si nu te mai inoportunez, prin adresare directa!

Lunaintrestele:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 23 Martie 2010, 23:14 ---Intr-adevar , fiecare are dreptul la liberul arbitru, indiferent ce viciu isi alege! Eu nu critic fumatorii, cum, probabil ai inteles, FIF, ci  cer  doar sa  respir aer nepoluat cand ies din casa! Nu neaparat localuri speciale, ci doar un separeu, ceva, unde sa nu ma inec cu fumul altora cand mananc, de exemplu! Crezi ca cer prea mult?

--- Terminare citat ---

Ai perfecta dreptate , eu chiar daca sunt fumatoare nu imi place sa se fumeze cand eu mananc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă