Arhiva > Arhiva
Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?
silviu:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 01 Iulie 2010, 23:07 --- Dar tu stii la ce ma refer, la locuri unde fumatul e interzis.
--- Terminare citat ---
nu stiu, pt ca nu frecventez locuri unde fumatul e interzis :D
--- Citat din: eugenia110 --- Acum citiva ani erau unii care fumau in sala de cinema, iar mai de curind intrun autobuz un betivan fuma si nu indraznea nimeni sa-i zica ceva.
--- Terminare citat ---
nu fumez in salile de cinema si nici in mijloacele de transport in comun.
--- Citat din: eugenia110 --- Mi s-a intimplat si in tren , in vagon de nefumatori sa suport doua ore niste golani (fete si baieti ) care aveau impresia ca e trenul parintilor lor si pot face ce doresc.
--- Terminare citat ---
acum nu mai exista vagoane de fumatori :( in trenuri nu se fumeaza.
EUGENIA110:
Nu se fumeaza in tren?! Nici pe coridor? Nu mai stiu ce se intimpla in lume. :(
Saturnianul:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 01 Iulie 2010, 23:32 ---Nu se fumeaza in tren?! Nici pe coridor? Nu mai stiu ce se intimpla in lume. :(
--- Terminare citat ---
Teoretic nu se fumeaza nici pe coridor. Practic, da? ;D
licya:
...practic romanului nu ii poti impune o regula, caci se ambitioneaza si tot o incalca in cele din urma.
citind topicul acesta ma intrebam cum de in urma cu cativa ani fumatorii nu deranjau atat de mult? oare pe atunci cum supravietuiau fumatorii si nefumatorii impreuna? :-\
si eu sunt de acord ca fumatorii sa aibe spatii special amenajate, insa tocmai pentru ca aceste spatii nu exista sau "locul pentru fumat" inseamna in tara noastra un afis lipit la coltul unei cladiri, va trebui sa mai asteptam putin pana se va schimba ceva in acest sens.
Navigare
Du-te la versiunea completă