Scrise de noi > Articolele noastre

Fidelitatea – o trăsătură de caracter?

<< < (3/8) > >>

steliana:
si eu! raman fidela loialitatii! :)

silviu:

--- Citat din: theo365 din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 20:55 --- isi face o vacanta de o luna ,in Romania , cum unde ??, la ei acasa , eeeeeeee, da  nu singura , asa din prima , si-a luat o verisoara cu ea !!!!!

--- Terminare citat ---
wow!nu mai are vreo verisoara? ???

theo365:
Pai .....cam asa zice dictionarul nu!!????
Deși...dacă ne uitam în DEX - fidelitatea nu are de a face cu înșelatul în sens de culcat cu altul/alta. Ea se descrie ca cinste, devotament, loialitate, lealitate, statornicie în convingeri, sentimente, atitudini....
 ;D :pleasantry:Eu zic asa, haideti sa nu ne mai amagim, sa nu ne mai cramponam de aceasta "fidelitate"
Suntem in sec 21 , si spuneti-mi voi , care e acela care (sexual vorbind) se dedica o viata unei singure femei (poate unul .....doi ...!!???).Nu zic ca n-ar fi valabil si pt . femei , caci da ,da,da , si ele insala! Si n-am urat mai mult pe lume decat controlul , intr- o relatie , si ce sa fac sa-mi angajez un detectiv particular, sa verific mail-uri ,telefoane ,etc. , urat , f urat, caci nu-i asa , altfel cum descoperi infidelitatea !!????Da ,desigur, ve-ti spune , femeia simte , orice s-ar intampla !!!!!
Ei bine , eu inca mai cred intr-o relatie bazata pe iubire, acea iubire adevarata, neconditionata , fara egoisme , restrictii si conditionari! Daca rezonezi cu persoana iubita , o accepti cu bune si rele , nimic nu poate fi vesnic , sau poate ca da!
Ma doare insa cand vad atatea femei (si de ce nu barbati) care nu au ce cauta in niste relatii de compromis,facandu-le viata un calvar!
Dar de ce sa plang atat , cata vreme pot fi atat de fericit(A) , in afara relatiei!!!!Trebuie sa stim sa ne traim viata frumos !!!! 
 :love: :flori: *|* *|* *|*

mihaela1961:

--- Citat din: theo365 din Duminică, 07 Aprilie 2013, 12:20 ---Ei bine , eu inca mai cred intr-o relatie bazata pe iubire, acea iubire adevarata, neconditionata ,

--- Terminare citat ---
Aici as avea o remarca:in opinia mea nu exista iubire neconditionata:'dai ca sa primesti'!Daca ar fi 'neconditionata', cum spui tu, nu s-ar discuta de fidelitate-e doar un exemplu legat exact de subiecul postarii!Nu l-ai incorseta pe omul iubit sa-ti fie fidel!Altrusim total nu exista, haideti sa nu ne amagim!Nu cred ca daca pleaca la alta, esti fericita pentru ca el e fericit!Cam asta ar insemna iubirea neconditionata:sunt fericit pentru ca tu esti fericit!Problema este mult mai nuantata!

theo365:
Nu , nu ,eu nu am mers niciodata pe premiza asta in viata, nu am dat niciodata ceva , pt a primi altceva in schimb, ba din contra am dat cu toata fiinta mea , cu tot dragul , iar pt mine iubirea neconditionata e ceva sublim  .Nici nu incape vorba de incorsetare prin fidelitate !!!Ma repet -ce-i fidelitatea!!???-ca zice el -da iubirea mea eu nu te insel-si tu il crezi!??-O relatie adevarata nu are de-a face cu asta ,dar asa cum zici si  tu , am putea  filosofa ani in sir!!!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă