Scrise de noi > Articolele noastre
Fidelitatea o trăsătură de caracter?
Caroline:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 05 Aprilie 2013, 20:26 ---Dacă privim fidelitatea ca onestitate (față de sine și față de celălalt), ea devine o problemă de caracter. Părerea mea... :)
--- Terminare citat ---
Asta vroiam sa spun si eu! Numai ca ma gandeam la cazul vesnicului vagabond... indragostit pentru prima data in viata lui. Aici mai e o problema de caracter? Sau de iubire?
silviu:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 19:10 --- Numai ca ma gandeam la cazul vesnicului vagabond... indragostit pentru prima data in viata lui.
--- Terminare citat ---
haha! mi-ai adus aminte de o melodie veche: povestea unui pierde-vara.
o sa pun melodia la topicul cu Muzica :)
mihaela1961:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 20:15 ---haha! mi-ai adus aminte de o melodie veche: povestea unui pierde-vara.
o sa pun melodia la topicul cu Muzica :)
--- Terminare citat ---
theo365:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 05 Aprilie 2013, 20:26 --- Care sunt îndrăgostiți și de nevastă și de amantă, chiar le iubesc pe fiecare la fel de mult....
...Apropos de acest aspect !
Am zambit , citind pe aici , amintindu-mi de o intamplare cat se poate de reala...
O familie respectabila , cu un copilas ! O relatie , aparent ok , de mai bine de 10 ani , casa , masini , job-uri bune , vacante , pana aici toate bune si frumoase ! Iata ca odata cu expansiunea site-urilor de sicializare, dating, intalniri si flirturi, etc. ,sotul devine fascinat, ba mai mult , atras de mirajul conversatiilor cu diverse doamne si domnisoare ....pe net, insa fara sa ascunda acest lucru absolut deloc sotiei.Si uite asa , dupa o conversatie, imprieteneala , indragosteala , spuneti-i cum vreti voi , de mai bine de un an , in virtual , cu o thailandeza , da da , nu radeti , vine momentul adevarului . Clipa cea mare a sosit , adica da , sotia e deacord cu propunerea sotului , si uite asa draga de ea , adica thailandeza, cum cine???, isi face o vacanta de o luna ,in Romania , cum unde ??, la ei acasa , eeeeeeee, da nu singura , asa din prima , si-a luat o verisoara cu ea !!!!!
Dupa care sotul , anul urmator , i-a intors vizita , ca nu? , asa-i frumos , cum cu cine? , singur , evident , daca sotia lui l-a lasat!
Al 2-lea an au decis sa mearga cu fam . in Thailanda , adica toti 3 , mama, tata si copilul!!!!!!!!!Pai nu!!!!??????
Abia astept sa se intoarca !!!!!..... ;D :bully:
--- Terminare citat ---
wonderland:
adică e îndrăgostit de thailandeză și fidel nevestii, sau cum, theo? :crazy2: :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă