Scrise de noi > Articolele noastre

Fidelitatea – o trăsătură de caracter?

<< < (4/8) > >>

theo365:

--- Citat din: silviu din Duminică, 07 Aprilie 2013, 10:37 ---wow!nu mai are vreo verisoara? ???

--- Terminare citat ---

;D :thumbup: :dance: *|*

wonderland:
iubirea necondiționată se referă mai mult la ceea ce oferim fără să cerem nimic în schimb.

Te iubesc - adică nu îți cer să ma faci fericit/ă, nu încerc să te controlez, să te constrâng, să te manipulez, să te posed, să îți impun schimbări fără ca eu să fiu primul/prima care schimbă ceva.
Mă simt liber/ă să te iubesc pentru ceea ce ești și te las și pe tine la fel de liber/ă.
Heiiiii....nu liber/ă să înșeli, să minți sau să experimentezi fantezii sexuale care aduc în ecuație mai mult de un EL și o EA în același context sau în unul paralel.

Ci, liber să te simți încrezător în tine, în mine, în relația noastră. Liber să te simți iubit și să capabil să oferi toată iubirea de care ești în stare.  Liber să fii tu,  să spui ceea ce simți, ce gândești, cu sinceritate, fără teama că ai putea fi judecat, criticat, luat în râs, umilit, ignorat.

Așa simt și așa îmi urez să devin și să pot trăi!

theo365:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 07 Aprilie 2013, 12:59 ---iubirea necondiționată se referă mai mult la ceea ce oferim fără să cerem nimic în schimb.

Te iubesc - adică nu îți cer să ma faci fericit/ă, nu încerc să te controlez, să te constrâng, să te manipulez, să te posed, să îți impun schimbări fără ca eu să fiu primul/prima care schimbă ceva.
Mă simt liber/ă să te iubesc pentru ceea ce ești și te las și pe tine la fel de liber/ă.
Heiiiii....nu liber/ă să înșeli, să minți sau să experimentezi fantezii sexuale care aduc în ecuație mai mult de un EL și o EA în același context sau în unul paralel.

Ci, liber să te simți încrezător în tine, în mine, în relația noastră. Liber să te simți iubit și să capabil să oferi toată iubirea de care ești în stare.  Liber să fii tu,  să spui ceea ce simți, ce gândești, cu sinceritate, fără teama că ai putea fi judecat, criticat, luat în râs, umilit, ignorat.

Așa simt și așa îmi urez să devin și să pot trăi!

--- Terminare citat ---
pupi, pupi, :kissing: :flori: :thumbup: *|*

wonderland:
 :kissing: și eu, dară :)

mihaela1961:
Nu va pot contrazice pe amandoua, dar ..'te iubesc fara sa-ti cer sa ma faci fericita?' Ramane undeva in suspens:am alta idee, asta e!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă