Arhiva > Arhiva

ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul

<< < (43/48) > >>

Remy:
  Ai instalat cumva anumite interfete , upgrade-uri sau programele legate de forum ? Altfel nu pot sa-mi explic de ce poate functiona greu ...

adria:
nu, remy, n-am facut nimic din cele spuse de tine, de altfel nici nu m-as pricepe
acest mesaj e al doilea pe care incerc sa ti-l trimit in decurs de 2 min, prima data a fost imposibil

EUGENIA110:
Adria, sa stii ca si mie mi s-a intimplat asa cind am vrut sa trimit mesaj cu poze pe topicul cu plante. Daca citesti acolo, o sa vezi ca ma plingeam ca apare scris cu rosu cam asa: " a aparut o eroare, nu puteti trimite mesaj nou pe acest topic", insa interdictia aparea doar la mesajul cu poze;  mesajul fara poze, in care ma plingeam de situatia asta, a aparut pe topicul respectiv, fara probleme. Am incercat doua zile fara succes sa trimit mai multe poze in acelasi mesaj, iar cind am redus numarul lor la numai patru, mesajul a aparut, se pare ca numarul pozelor a fost problema.

adria:
buna seara, remy
revin jumatate bucuroasa, jumatate nu
nu mai am probleme cu deschiderea paginilor, totul a revenit la normal, din acest punct de vedere, fara sa fi intervenit eu cu ceva, merge brici, vorba lui ayouni
insa, postarea de poze imi da batai de cap in continuare
apare o fereastra: "este o eroare din cauza timpului lung de incarcare sau a dimensiunii prea mari", asa ceva scrie
am incercat cu o singura poza, 2.85 MB, am primit acelasi raspuns, de trei ori inca
de redimensionat poza, nu pot
am urmat pas cu pas ce m-a invatat ayouni, insa nu am "resize" in meniul acela
am intrat in edit si mai departe m-am blocat, n-am gasit nici un buton "resize" sau ceva pe acolo
asa ca....habar n-am ce sa-i fac
o seara buna

adria:
draga remy, mesajul dinainte a plecat de la mine catre tine ca din pusca
naiba stie ce-o fi avut de-a mers asa greu sau de ce mi-a respins mesajele

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă