Arhiva > Arhiva

ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul

(1/48) > >>

marcutza:
Neata :)

M-am gandit ca atunci cand intampinam o problema tehnica vizavi de forum sa ne adresam pe acest topic celor in masura sa ne poata ajuta :)

1. propun ca pe pagina unde scriem, aplicam poze etc sa fie posibila editarea sau mai bine spus reeditarea atunc cand sesizam o greseala dupa ce am dat comanda Mesaj. se mai intampla sa iti scape anumite greseli sau sa te razgandesti in privinta anumitor lucruri expuse in post si doresti sa-ti reeditezi postul.

2. pagina care prezinta mesajele recente sa fie putin mai stransa, are prea multe spatii si te pierzi cautand topicul din care face parte, userul care a scris.

revin :) daca mai este ceva legat de acest subiect , multumesc adminului pt intelegere :)

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Duminică, 21 Martie 2010, 08:24 ---Neata :)

M-am gandit ca atunci cand intampinam o problema tehnica vizavi de forum sa ne adresam pe acest topic celor in masura sa ne poata ajuta :)

1. propun ca pe pagina unde scriem, aplicam poze etc sa fie posibila editarea sau mai bine spus reeditarea atunc cand sesizam o greseala dupa ce am dat comanda Mesaj. se mai intampla sa iti scape anumite greseli sau sa te razgandesti in privinta anumitor lucruri expuse in post si doresti sa-ti reeditezi postul.

2. pagina care prezinta mesajele recente sa fie putin mai stransa, are prea multe spatii si te pierzi cautand topicul din care face parte, userul care a scris.

revin :) daca mai este ceva legat de acest subiect , multumesc adminului pt intelegere :)

--- Terminare citat ---

Intradevar pe alte forumuri ai posibilitatea de edit si sa poti reveni dar si aici, la mesaje am vazut ca exista un buton "verificare" - poti sa-l folosesti pe acela, plus ca am vazut ca te avertizeaza daca intre timp a postat altcineva si poti sa adaugi sau sa schimbi mesajul - ceea ce la alte forumuri nu gasesti.

Poate ar trebui intradevar sa existe o grupare  mai ordonata a sectiunilor forumului. Ai rabdare, din cate am inteles apar in cateva zile si moderatorii. Si eu am o multime de topicuri si le-am plasat pe unde am gasit loc. Ar trebui organizate. :)

marcutza:
@awana, binenteles ca am rabdare, propunerea, ideea, sugestia se refera la generalism si nu la o bataie din picior pt a se face si a se face acum:)

avertizarea ca s-a postat un alt mesaj in timp ce tu editezi se gaseste si la alte forumuri, crede-ma :) insa, eu vorbeam de a REedita ceea ce deja ai trimis, in cazul in care sesizezi erori sau ceva nu-ti place chiar daca ai verificat :)

si da, vorba ta, torpicurile au nevoie de o organizare mai precisa datorita diversitatii temelor abordate in ele.

Multumiri inca o data adminului si succes moderatorilor si userilor actuali si viitori :)

almi_gabi:
Reditarea e buna. si eu de multe ori am vrut sa mai schimb cate ceva. Pe alte forumuri apare postul pe care l-ai scris. Aici se trece direct la topic si pentru a vizualiza ce ai postat trebuie sa mai deschizi o data topicul.

Lunaintrestele:
da da ..si eu intampin probleme de "viteza" si ma trezesc ca am mancat sau chiar am pus o litera in plus...rusinos:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă