Arhiva > Arhiva

ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul

<< < (44/48) > >>

Remy:
   Singura explicatie care o gasesc pentru problema cu trimiterea mesajelor este fluctuatia conexiunii tale la internet . Personal am patit si eu asa cand RDS-ul era instabil in zona in care locuiesc si , culmea , si mie mi se intampla doar pentru anumite pagini de internet . Ce ti-as recomanda pentru cand mai patesti la fel este sa accesezi butonul de windows
Start -> Run -> In casuta ce ti se deschide scrii comanda "cmd" -> in fereastra pe fond negru care iti va aparea tastezi comanda "ping www.yahoo.com" si asa o sa-ti dai seama daca ai fluctuatii de internet . Cat despre eroarea la atasarea pozelor ma gandesc inca , daca fisierul nu e prea mare si e redimensionat corect nu pot identifica problema asa ca o sa ma sfatuiesc zilele acestea cu cineva pentru a putea rezolva aceasta problema . Din pacate maine probabil ca o sa lipsesc asa ca voi reveni joi cu un raspuns privind acest lucru

marcutza:
astazi forumul merge ceva mai bine decat ieri, sper ca mutarea de care vorbea adminu sa fie de bun augur, succes !!!

admin:
Da, am verificat, este foarte stabil si usor de incarcat.

adria:
in sfarsit, a reusit sa intru
sper sa nu mai am probleme
multumesc, gigi, pt sfat

luciamanta:
Buna ziua, oameni buni. Spuneti-mi, va rog, cum pot trimite ceva dragut de pe you tube pe acest forum? Multumesc. Pupici

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă