Arhiva > Arhiva
ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
Remy:
Buna Adria,
In legatura cu atasarea fisierelor ( a pozelor mai exact ) se pare ca mi-a luat-o Ayouni inainte si ii multumesc . In legatura cu mesajele as dori sa stiu ce mesaj ( sau ce eroare ) apare atunci cand NU poti trimite un mesaj . Poate reusim sa descurcam cumva problema..
adria:
multumesc, ayouni si remy, o sa incerc ceea ce mi-ati transmis
pana acum, n-am avut probleme cu marimea, este acelasi aparat si aceleasi setari
in legatura cu mesajele netransmise, nu-mi apare absolut nimic scris, pur si simplu nu se trimite
am stat cateva minute bune sa se incarce mesajul si apoi, m-a saturat asteptand
s-a intamplat de cateva ori, dar alternand cu mesaje care au putut fi transmise
de fapt, asta n-am inteles, de ce unele da si altele ba
adria:
revin, din pacate, tot cu probleme
tot nu reusesc sa trimit poze; cred ca s-a rezolvat problema mesajelor (am reusit sa transmit astazi toate mesajele), insa site-ul functioneaza foarte greu
fiecare pagina se incarca in timp foarte lung, trebuie sa astept peste rabdarea mea
e vorba doar de acest site si de forum, pentru ca ale site-uri n-au nimic (mi-au confirmat si copiii)
Remy:
Draga Adria tocmai am luat legatura cu cativa dintre participantii acestui forum pentru a testa acest lucru. Nici unul din ei nu intampina aceasta problema . As dori sa stiu de cat timp a inceput sa mearga rau ? .. si daca esti sigura ca in momentul in care forumul functioneaza greu alte site-uri / forumuri functioneaza normal
adria:
de ieri mi se intampla sa nu pot posta poze, si astazi am incercat, acelasi rezultat
de vreo 4-5 zile a inceput problema cu deschiderea paginilor de pe forum si pagina cu taberele de pe site, dar n-am dat asa o atentie mare, insa de ieri e mai rau
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă