Autor Subiect: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013  (Citit de 43772 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Vineri, inainte de a pleca la Bucuresti si apoi in Ungaria, am sa cer Samizei lista cu inscrierile validate prin plata avansului. Atunci am sa afisez doar pe cei care au achitat, deci o lista de siguri. Fata de lista initiala au aparut modificari, imi spunea Samiza. Dar pana nu primesc lista din agentie nu va pot spune prea multe.

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
multumim

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
   Ok Lumiere, cand ai sigur rezervarea ma contactezi.
       Zi buna si weekend minunat tuturor  :)
Seara buna!
Samiza mi-a confirmat ca e Ok cu plata, asa ca daca-mi lasi o adresa de e-mail, putem stabili si detaliile plecarii.
Multumesc mult, mult, muuuult!

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
Multumesc Gigi, am luat legatura cu Samiza, maine trebuie sa virez avansul.
Intre timp, mai vorbim pe aici...mai este putin si ne vom plimba prin locurile minunate, descrise in postarile voastre.
Seara buna tuturor!
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

catalin.p

• Vizitator
Re: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013/nou lansata
« Răspuns #79 : Marți, 09 Aprilie 2013, 18:54 »
Seara buna!
Samiza mi-a confirmat ca e Ok cu plata, asa ca daca-mi lasi o adresa de e-mail, putem stabili si detaliile plecarii.
Multumesc mult, mult, muuuult!

Adresa de e-mail Lumiere, catalin.pavlovici@yahoo.com, astept sa ne cunoastem !
            Toate cele bune  :)

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
Re: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013/nou lansata
« Răspuns #80 : Miercuri, 10 Aprilie 2013, 18:44 »
    Adresa de e-mail Lumiere, catalin.pavlovici@yahoo.com, astept sa ne cunoastem !
            Toate cele bune  :)
Multumesc, deja ti-am scris pe mail. Sa ne vedem cu bine!

Offline Soare

• Newbie
  • *
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013
« Răspuns #81 : Joi, 11 Aprilie 2013, 13:27 »
Buna tuturor,Sorin din Hunedoara sunt, cine vine din vest,adica Timisoara, poate trece pe la Deva?daca da tel. meu este:0747480129 MS.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #82 : Joi, 11 Aprilie 2013, 13:39 »
Buna tuturor,Sorin din Hunedoara sunt, cine vine din vest,adica Timisoara, poate trece pe la Deva?daca da tel. meu este:0747480129 MS.

"cine" fiind eu ;) Doar eu vin din Timisoara, Sorin.
Ce e acel MS din capatul numarului de telefon?

Si da, daca nu plec mai devreme, opresc sa te iau, desigur. Te tzin la curent.
Lia

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #83 : Joi, 11 Aprilie 2013, 18:48 »
Am promis ca revin cu lista celor inscrisi si confirmati. Inca nu pot posta pe cea definitiva, pentru ca inca se mai fac inscrieri. Dar orientativ, pentru ca o saptamana o sa fiu plecat in Ungaria si nu o sa am acces la baza de date de la agentie, postez ceva tot provizoriu. Cu litere bold, cei care au achitat si banii au intrat in cont. Verificarea incasarilor s-a facut azi, deci daca sunt dintre cei inscrisi care stiu ca au achitat si nu se regasesc in partea cu bold, va rog sa o contacteze pe Samiza, sa lamureasca situatia.

1   L Diana   Iasi
2   Iuliana    Sighisoara
3   V Lia   Timisoara
4   S Irina   Bucuresti
5   P George   Husi
6   Catalin P   Bucuresti
7   F Bogdan   Bucuresti
8   B Sorin   Hunedoara
9   B Cristian   Craiova
10   Doina S   Bucuresti

11   I Constantin   Bucuresti
12   Teodora M   Braila
13   M Melania   Pitesti
14   M Camelia   Bucuresti
15   P Georgian   Calarasi
16   A Dragos   Vilcea
17   Ramona M   Tg Mures
18   S Mioara   Cluj-Napoca
19   V Argentina   Cluj-Napoca
20   B Gabriela   Brasov
21   G Andi   Cluj-Napoca

Deci ca numar de inscrieri, s-a ajuns la plafon, la plati insa mai este un pic. Samiza mi-a spus ca este in contact cu cei de pe lista si ca cei pe care i-am trecut mai sus urmeaza sa achite. Am scos din tabel pe cei care nu au raspuns si pe cei care au declinat inscrierea.

catalin.p

• Vizitator
« Răspuns #84 : Joi, 11 Aprilie 2013, 19:28 »
    Multumim Gigi, sejur placut in Ungaria ! 
 Mai discutam inainte de plecarea la Cisnadioara  :)

Offline Gaby

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #85 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 15:49 »
Azi am platit avansul  :thumbup:, inca nu am primit mailul de confirmare...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #86 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 17:04 »
Confirmarea de incasare se face prin postarea pe forum in lista de participanti.  Lista nu se actualizeaza in fiecare zi, ci la cateva zile, in momentul in care apar modificari mai mari. Asa cum anuntam cu cateva mesaje mai sus, eu sunt pe picior de plecare in Ungaria intr-o actiune Singles Camp si nu am acces la lista de agentie. Tot acolo va scriam ca daca stiti ca ati efectuat plati si nu va regasiti pe lista cu bold, va trebui sa luati legatura in agentie. In situatia ta Gaby, vad ca activezi in hospitality, deci stii cum se lucreaza intr-o agentie la nivel de incasari. Daca ai platit azi, incasarea se va vedea in extras doar luni, deci chiar daca ai suna n-ai putea primi o confirmare, pana luni. Lista am s-o modific cu completarile transmise de agentie doar in 22.04, cand ma intorc in tara.

Offline Soare

• Newbie
  • *
« Răspuns #87 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 01:18 »
Buna, LiaV,MS-ul din capatul numarului este asa un fel de ''mersi'",un multumesc anticipat.
Eu ies de la servici la ora7 dimineata, de la Deva, si voi fi in locul pe care-l vom stabili impreuna.
Si sa nu uit,contra cost, bineinteles ,nici nu ma gandesc altfel,deci abia astept aceasta actiune.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #88 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 15:41 »
Inainte de plecare, ultima lista cu cei inscrisi care au comunicat ca participa (pe restul care nu au raspuns, nu i-am mai trecut), completata la zi. Cu bold cei care au achitat.

1   L Diana   Iasi
2   Iuliana    Sighisoara
3   V Lia   Timisoara
4   S Irina   Bucuresti
5   P George   Husi
6   Catalin P   Bucuresti
7   F Bogdan   Bucuresti
8   B Sorin   Hunedoara
9   B Cristian   Craiova
10   Doina S   Bucuresti

11   B Gabriela   Brasov
12   Teodora M   Braila
13   M Melania   Pitesti
14   M Camelia   Bucuresti
15   P Georgian   Calarasi
16   A Dragos   Vilcea
17   Ramona M   Tg Mures
18   S Mioara   Cluj-Napoca
19   V Argentina   Cluj-Napoca
20   I Constantin   Bucuresti
21   G Andi   Cluj-Napoca
22.   Emil O.         Alexandria

Samiza este plecata si ea 3 zile la Szeged. Deci nu o veti gasi in agentie. Mentineti legatura cu ea pe Email, are laptop-ul si in fiecare zi isi va verifica activitatea din agentie si corespondenta.

Timp nu mai este foarte mult, doar 2 saptamani pana la tabara si chiar daca ati amanat platile avansurilor pana acum, pana lunea viitoare cei care sunteti intradevar decisi sa participati, va trebui sa virati banii. Cel tarziu marti, la randul nostru trebuie sa achitam toate avansurile si sa comunicam numarul de participanti, pentru ca si locatorul sa-si faca aprovizonarile si pregatirile necesare.

Pana atunci ar fi foarte bine sa continuati comunicarea online, aici pe topic, pt a stabili grupajele auto, astfel incat sa veniti impreuna. Si nu in ultimul rand sa stiti cu cine va veti petrece cele trei zile.

Offline Gaby

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #89 : Marți, 16 Aprilie 2013, 13:20 »
Buna tuturor, eu plec cu masina din Brasov, daca il ajuta pe careva traseul Brasov-Cisnadioara il iau cu placere!