Asa cum am comunicat participantilor, locatia acestei tabere a fost schimbata, cu explicatiile pe care vi le-am transmis pe Email, fiecaruia in parte. Imi doresc sa pasiti in acest grup intr-un cadru placut si confortabil si chiar daca pensiunea aleasa este un astfel de loc, anumite lucrururi pe care le-am observat duminica mi-au creat o stare de neincredere in comunicarea cu gazda si in respectarea solicitarilor pe care i le-am facut. Am preferat sa iau o decizie interpretabila datorita schimbarii de ultim moment, decat sa intampin acolo surprize care ar putea afecta ceea ce am gandit pentru aceasta prima iesire a voastra.
Deci cateva detalii despre Pensiunea Sibiel: este amplasata in satul Sibiel, jud Sibiu, in continuare gasiti un ghid pentru localizarea sa:
Daca aveti sistem de navigatie, coordonatele pensiunii sunt:
N45°75.9963´
E23°89.6937´
Din Sibiu, va astepta un drum cu auto de cca 20 minute in conditii normale de trafic (20 km din centrul orasului). Pe tronsonul soselei europene E 68, Sibiu Sebes Alba la aproximativ 12.5 km de iesirea din oras (zona Aeroport), intre Cristian si Sacel (inainte de intrarea in acesta), veti intalni un panou Pensiunea Sibiel 5.8 km; virati stanga cu directia Orlat, pe drumul judetean 106 D. Dupa 2.1 km, in dreptul garii Sibiel si a statiei de epurare, un nou panou Pensiunea Sibiel 3.7 km, va va indruma in directia dreapta, Sibiel 3 km. Ajunsi in sat, mentineti drumul principal pana la intersectia cu drumul spre Saliste. Panoul Pensiunea Sibiel 1.1 km va va indica sa continuati pe drumul pietruit spre Crinti (NU traversati podul pt a continua drumul asfaltat asa cum ati fi tentati sa faceti! ci mentineti cursul raului, care va va conduce pana la locatie); un alt panou Pensiunea Sibiel 0.9 km va confirma directia de mers, iar la 250 m la iesirea din sat, urmand un drum satesc, veti intalni Pensiunea Sibiel. La parcurgerea ultimelor case din sat, o sa intalniti raul (pe stanga), un nou paniu plasat pe un copac si se intra in padure; nu va descumpaniti ca nu ati ajuns inca: dupa 150 m si prima curba la dreapta, o sa vedeti complexul turistic pe malul stang al raului.
Ajunsi in fata complexului, traversati podul fara teama (rezista la 36 tone), iar parcarea o gasiti in spatele restaurantului (dupa traversare trebuie sa o luati in dreapta).
Daca veniti dinspre Sebes Alba, pe E68, aveti doua variante:
- sa intrati in Saliste (prin dreptul benzinariei ARAL) si sa va continuati drumul prin satul Vale si apoi drumul asfaltat, principal, va conduce pana in dreptul podului din fata scolii. Acolo NU virati stanga spre biserica si muzeul de icoane pe sticla, ci stanga spre Crinti. (vezi explicatiile de mai sus)
- sa alegeti drumul un pic mai lung, dar mai simplu, intrand din E68 in 106D (directia Orlat, Sibiel), imediat dupa ce parcurgerea satului Sacel, inainte de urcarea pe viaduct. Drumul din dreapta va conduce pana la Halta Sibiel, de acolo aveti explicatiile mai sus.
Detalii despre pensiune, gasiti pe
www.sibiel.eu, dar multe sunt si aici pe forum, pentru ca in fiecare an ne intalnim de doua ori acolo, de Sarbatoarea Recoltei si de Carnaval.
Postez aici o fotografie, pentru a o recunoaste cand ajungeti in dreptul ei:

Programul ramane acelasi, tot Cisnadioara va ramane locul in care o sa ne desfasuram programul de zi.