Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1595284 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6525 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 09:50 »
Multumesc Iulia si multumesc Guess. Se pare ca de la cosmetice "am incasat-o"! Mai precis de la un lapte demachiant cam acid si care zacea prin borcanase de cam mult timp... Daca nu-mi trece pana vineri, ori ma duceti de mana, ori imi iau in baston d-ala alb  :D

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #6526 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 12:49 »
NU cumva sa te stergi la ochi cu ceai de musetel !!!!! Eu am facut-o si... e tragic !! |o
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6527 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 18:45 »
Azi ma simt asa...
"Dupa tot ce-am trait, am invatat sa ma stapanesc chiar si atunci cand cred nu mai pot sa ma abtin sa nu plang. Mi-a fost foarte greu, dar am invatat sa nu ma mai implic in "binefacerea" altora, atunci cand asta inseamna raul meu, am invatat sa ma pun pe mine pe primul plan... si sa raman detasata ... desi in general eu pun suflet in ceea ce fac si imi place sa duc pana la capat si bine ceea ce incep..."
(A zis-o mai bine o fosta eleva a mea, acum in cls. a X-a, asa ca ma folosesc de cuvintele ei...  ::) )

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6528 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 19:09 »
Multumesc Iulia si multumesc Guess. Se pare ca de la cosmetice "am incasat-o"! Mai precis de la un lapte demachiant cam acid si care zacea prin borcanase de cam mult timp... Daca nu-mi trece pana vineri, ori ma duceti de mana, ori imi iau in baston d-ala alb  :D

de la cosmetice am incasat-o si eu. nu mai suport decat produsele pentru piele sensibila, de la Burjois. Dintre multele creme pe care le-am incercat, cea mai neagresiva e Nivea clasica, nu cea "soft". E foarte buna si pentru demachiat. Cred ca pastreaza reteta traditionala, de pe vremea cand nu bagau atatia parabeni in cosmetice. stilul "naturel" e cel mai sanatos, da' parca lipsesc un pic de "bujori din cutiuta" cum spunea o matusa de-a mamei. :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6529 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 19:16 »
Cu un creion de ochi ne facem toti...chinese style.
Sanatate iti doresc!
Pe curand

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #6530 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 22:21 »
intepata
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #6531 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 01:20 »
de la cosmetice am incasat-o si eu. nu mai suport decat produsele pentru piele sensibila, de la Burjois. Dintre multele creme pe care le-am incercat, cea mai neagresiva e Nivea clasica, nu cea "soft". E foarte buna si pentru demachiat. Cred ca pastreaza reteta traditionala, de pe vremea cand nu bagau atatia parabeni in cosmetice. stilul "naturel" e cel mai sanatos, da' parca lipsesc un pic de "bujori din cutiuta" cum spunea o matusa de-a mamei. :)
Eu am trecut pe creme mai mult dermato decat cosmetice. Am facut anul trecut o alergie atat de urata, cred ca pe fond imunitar scazut, ca m-am umplut de pete rosii pana-n gat in doar 3 zile. Ciudat ca s-au oprit la baza gatului...cred ca daca imi "impodobeau" si fata, ma impuscam :) Mi-au trebuit 3 saptamani sa stopez agresiunea si inca vreo 3 sa ma repar. Acum realizez ca totul s-a invartit in jurul cifrei 3...o fi fost vreun semn pe care nu l-am bagat in seama ?  ???
Si am facut si greseala sa caut pe internet inainte de a ajunge la doctor...mai trebuia doar sa-mi fac testamentul, dar nici asta nu puteam, ca nu facusem inca partajul  :)
Mi s-au recomandat pt. corp creme pentru copii. Acum am trecut pe Roche-Posay, Eucerin...sunt mai scumpe, dar urmaresc reducerile de la Sensi Blue, ca n-am alta solutie.  :( 

anda

• Vizitator
« Răspuns #6532 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 08:42 »
Ma simt ca naiba. Vin sarbatorile, ma gandesc ca repet revelionul de anul trecut cand am stat singura in casa. Voi, cele singure, cum si unde petreceti sarbatorile? Am consultat cateva oferte ale agentiilor de turism, m-am gandit sa-mi platesc single-ul si sa plec undeva la cald.

PS - ma omoara literele pe care trebuie sa le tastez inainte de trimiterea mesajului!
The letters you typed don't match the letters that were shown in the picture.
Offf, again!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6533 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 08:58 »
Ma simt ca naiba. Vin sarbatorile, ma gandesc ca repet revelionul de anul trecut cand am stat singura in casa. Voi, cele singure, cum si unde petreceti sarbatorile? Am consultat cateva oferte ale agentiilor de turism, m-am gandit sa-mi platesc single-ul si sa plec undeva la cald.
[
anda, vezi la tabere curente ca se organizeaza revelionul 2013 pe SC. poate te intereseaza  :)

On-topic: la birou, cam fara chef si azi...nush ce am  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

anda

• Vizitator
« Răspuns #6534 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 09:06 »
Ahh, vad ca nu imi mai cere sa scriu literele! Uraaa!

Multumesc Guesswho pentru indrumare.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6535 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 10:06 »
intepata

Ooops! Ce-ai patit? Ori e altfel de.. intepatura? Putem sa te ajutam cu ceva?

NU cumva sa te stergi la ochi cu ceai de musetel !!!!! Eu am facut-o si... e tragic !! |o 

Nuuu, multumesc deli_a, stiam ca e de rau cu musetelul. M-am dezumflat cu un unguent... pentru uz veterinar, care contine trei antibiotice si pe care-l aveam in casa pentru... pisica! Dar tot arat ca un... alien!

Ma simt ca naiba. Vin sarbatorile, ma gandesc ca repet revelionul de anul trecut cand am stat singura in casa. Voi, cele singure, cum si unde petreceti sarbatorile?

Asta a fost una dintre prostiile pe care le-am facut la viata mea: sa petrec singura sarbatorile, spunandu-mi (amagindu-ma, de fapt) ca e bine, ca mi-e bine, ca sunt bine, ca sunt linistita asa bla-bla bla.  :hammer:
Apropo de ce zice anda aici, bucurestenii nu se aduna, ca anul trecut, de-un Revelion pe undeva, prin vreun club-restaurant-ceva?

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #6536 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:41 »
trist. s-ar parea ca nu am gasit femeia serioasa si gospodina pe care s-o bag in probe :'(
inseamna ca nu cauti unde trebuie. eu zic sa intrebi pe ici, pe colea....prin apropiere.  :pleasantry:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6537 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 13:06 »
curios. cin' sa fie, cin' sa fie? ??? as trece imediat la probe :strong:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6538 : Joi, 22 Noiembrie 2012, 13:02 »
racit. ma doare-n gat :( nici nu mai am voce :'( sa pot intreba pe ici, pe colea...

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6539 : Vineri, 23 Noiembrie 2012, 17:02 »
bucuroasa si nu prea.....
din decembrie ma duce "jobul" o zi pe saptamana, cel mult doua in capitala. initial am fost in al noualea cer ca financiar merita, cu varf si indesat chiar, dar nush...ma gandesc la asta mic, la oboseala mea, la drumurile lungi, la multele sarcini peste ceea ce am acum... :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!