Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577999 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6510 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 15:29 »
M-am intalnit cu Yulmas si dupa 3 ore de discutii cu adevarat om de munte, am plecat acasa cu senzatia ca trebuie sa-mi iau ghetele si s-o iau in sus!...

Deci in starea aia sunt acum, de incantare, stimulare amestecata cu energie, simt parca gustul si la un pic de adrenalina...

Mi-a facut un tur de la Metaliferi pana la Trascau, apoi a luat-o pe la Cheile Cheilor pana la Branca Caprei, apoi de la muchia lu' Baldomir pana la Schit, apoi prin tot felul de pesteri.... Pestera cu lalea, cea cu lac, uauau atatea mi-a povestit...incat nu stiu unde sa plec prima oara!

inchide ochii ... si paseste! :) altfel ... adrenalina se va razbuna   :D
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6511 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 16:03 »
M-am intalnit cu Yulmas si dupa 3 ore de discutii cu adevarat om de munte...
au! dupa cum e vorba aia (sau vorbele alea) cu omul de la munte, inteleg cum te simti :blush:
inchide ochii ... si paseste! :) altfel ... adrenalina se va razbuna   :D
hai c-o fi mai bine daca inchizi ochii...dar de ce sa pasesti? :-\

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6512 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 16:36 »
hai c-o fi mai bine daca inchizi ochii...dar de ce sa pasesti? :-\

sa calci pe ea ... adr ... na!!!   ;D
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6513 : Joi, 15 Noiembrie 2012, 10:16 »
drumet in calea lupoaicelor.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6514 : Joi, 15 Noiembrie 2012, 10:37 »
plictisita.
am de lucru de nu-mi vad capul, dar chef de munca.....ioc! as face orice, numai sa stau la birou, nu ...
tre` sa ma mobilizez ca termenele bat la usa  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6515 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 12:22 »
bucuroasa.
s-ar parea ca in sfarsit am gasit o femeie pentru menajul casei, asa cum mi-o doream, serioasa si gospodina. are o saptamana de cand e "in probe" si ma surprinde placut. :thumbup:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6516 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 15:33 »
trist. s-ar parea ca nu am gasit femeia serioasa si gospodina pe care s-o bag in probe :'(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6517 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 18:14 »
Cu chef de munca. Mi-am revenit!!!  :dance:
Ce ma motiveaza? Am descoperit o metoda inedita de autocunoastere: cu ocazia proiectului, a trebuit sa vorbesc oamenilor colegi sau straini, direct sau pe email, adulti sau copii, despre cine sunt, ce vreau de la ei, de cine apartin profesional, care sunt valorile si atuurile si obiectivele scolii... Evident ca intrinsec eu stiam toate astea. Dar sa incerci sa traduci ceea ce tu stii prea bine concis si curpinzator, in limbaje de varste diferite si chiar in limbi diferite, dar mesajul sa ramana acelasi, si tototdata acela pe care ti-ai propus sa-l trasmiti... e un adevarat exercitiu... despre cine sunt.. Not bad, so far...  ;)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6518 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 20:28 »
Cu chef de munca. Mi-am revenit!!!  :dance:
Ce ma motiveaza? Am descoperit o metoda inedita de autocunoastere: cu ocazia proiectului, a trebuit sa vorbesc oamenilor colegi sau straini, direct sau pe email, adulti sau copii, despre cine sunt, ce vreau de la ei, de cine apartin profesional, care sunt valorile si atuurile si obiectivele scolii... Evident ca intrinsec eu stiam toate astea. Dar sa incerci sa traduci ceea ce tu stii prea bine concis si curpinzator, in limbaje de varste diferite si chiar in limbi diferite, dar mesajul sa ramana acelasi, si tototdata acela pe care ti-ai propus sa-l trasmiti... e un adevarat exercitiu... despre cine sunt.. Not bad, so far...  ;)
bravo Caroline. multa bafta in ceea ce ti-ai propus  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6519 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 18:10 »
Acum ma simt groaznic. Am crezut ca am ochii astia de la calculator, de la nopti nedormite (!) ori de la faptul ca... a mai trecut un an  :-\  Insa nu. Am o inflamatie la ochi... Nu-s io asa speriecioasa, o sa-mi treaca, problema e ca vineri o sa fiu... chinese style! Sper ca pana atunci sa-mi mai ramana o fanta, macar ca sa vad pe unde merg...   :(

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6520 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 19:18 »
Acum ma simt groaznic. Am crezut ca am ochii astia de la calculator, de la nopti nedormite (!) ori de la faptul ca... a mai trecut un an  :-\  Insa nu. Am o inflamatie la ochi... Nu-s io asa speriecioasa, o sa-mi treaca, problema e ca vineri o sa fiu... chinese style! Sper ca pana atunci sa-mi mai ramana o fanta, macar ca sa vad pe unde merg...   :(
multa sanatate, Mari_a. va trece, in cateva zile vei vedea lucrurile cu alti....ochi  :) poate chiar inainte de vineri  ;)

On-topic: obosita. munca multa nu-mi face bine  :-\

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6521 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 22:19 »
munca multa nu-mi face bine  :-\
nici mie  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6522 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 22:44 »
merg pt o zi in Dubai,ce a si putea vedea mai intai ?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6523 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 01:17 »
Vreo localnica...  :giggle:
Hotelul de 7 stele.

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
« Răspuns #6524 : Marți, 20 Noiembrie 2012, 09:42 »
Cu un creion de ochi ne facem toti...chinese style.
Sanatate iti doresc!
Pe curand