Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577680 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

anda

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6540 : Vineri, 23 Noiembrie 2012, 21:10 »
Lasa, e bine asa. Castigi bani mai multi pentru educatia fiului tau. Asa am facut si eu. Si fiul meu a crescut mare.A terminat si facultatea. Si mi-a multumit  pentru ca am investit  in educatia lui, stii cum e, limbi straine, curs de inot la bazinul de pe Stefan cel Mare, iarna ski la Sinaia, concedii doar cu el in strainatate.
 Acum.... hmmm, azi am gatit mancarurile lui preferate si voiam sa-l sun ca sa-l chem sa vina maine cu prietena sa luam masa impreuna. Dar m-a sunat el si mi-a spus " mama te sarut, plec la aeroport, am avion in 2 ore, plec cu prietena pana duminica noapte! "
Cum ma simt? Nashpa rau de tot! Nici macar nu i-am pomenit ca gatisem pentru el. Singura intr-o casa curata ca un cristal, cu frigiderul plin de mancare cu carne cand eu sunt lacto vegetariana! Si daca nu eram tot nu mancam carne in postul Craciunului.Eeeee, ce ziceti? Este invatare de minte sa nu mai visez cu ochii deschisi si inainte de a pregati mancarea sa fac intai invitatia?

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #6541 : Vineri, 23 Noiembrie 2012, 22:03 »
cu frigiderul plin de mancare cu carne cand eu sunt lacto vegetariana!
Anda, suna la careva si invitai la masa...si scapi si de mancare si mai stai si cu cineva de vorba.....
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6542 : Vineri, 23 Noiembrie 2012, 22:11 »
Lasa, e bine asa. Castigi bani mai multi pentru educatia fiului tau. Asa am facut si eu. Si fiul meu a crescut mare.A terminat si facultatea. Si mi-a multumit  pentru ca am investit  in educatia lui, stii cum e, limbi straine, curs de inot la bazinul de pe Stefan cel Mare, iarna ski la Sinaia, concedii doar cu el in strainatate.
 Acum.... hmmm, azi am gatit mancarurile lui preferate si voiam sa-l sun ca sa-l chem sa vina maine cu prietena sa luam masa impreuna. Dar m-a sunat el si mi-a spus " mama te sarut, plec la aeroport, am avion in 2 ore, plec cu prietena pana duminica noapte! "
Cum ma simt? Nashpa rau de tot! Nici macar nu i-am pomenit ca gatisem pentru el. Singura intr-o casa curata ca un cristal, cu frigiderul plin de mancare cu carne cand eu sunt lacto vegetariana! Si daca nu eram tot nu mancam carne in postul Craciunului.Eeeee, ce ziceti? Este invatare de minte sa nu mai visez cu ochii deschisi si inainte de a pregati mancarea sa fac intai invitatia?

n-avea cum sa ghiceasca copilu' ca tu ai facut mancarurile lui preferate. :) da, sa-ti fie invatatura de minte :): tinerii isi fac program (si bucura-te ca e asa), deci e bine sa te asiguri ca pot veni, inainte de a avea o initativa dinasta laudabila si plina de iubire. Nu de alta, dar sa nu fii asa dezamagita... Copilu' se distreaza si asta e motiv de multumire. Mancarea nu se strica pana luni, marti, deci ii poti chema si-n timpul saptamanii, "dupa program".

cat despre sfatul dat lui guess...nush', cam oscilez intre opinii. Da, e bine sa-i poti oferi copilului conditii de dezvoltare, insa cred ca la fel de important e sa reusesti sa-i oferi disponibilitate, timp, comunicare... e greu sa gasesti buna masura in raportul dintre cele doua. Poate fiindca ma simt putin vinovata in sensul asta, inclin sa cred ca timpul acordat copiilor e mai important decat conditiile materiale care au ca pret absenta parintelui...

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #6543 : Vineri, 23 Noiembrie 2012, 23:13 »
cat despre sfatul dat lui guess...nush', cam oscilez intre opinii. Da, e bine sa-i poti oferi copilului conditii de dezvoltare, insa cred ca la fel de important e sa reusesti sa-i oferi disponibilitate, timp, comunicare... e greu sa gasesti buna masura in raportul dintre cele doua. Poate fiindca ma simt putin vinovata in sensul asta, inclin sa cred ca timpul acordat copiilor e mai important decat conditiile materiale care au ca pret absenta parintelui...
Eu am mai multe amintiri din copilaria fiului meu decat din cea a fiicei mele. Inainte de '89 ajungeam acasa pe la 15-16 si aveam timp sa ma "joc" cu el dar mai ales sa discut cu el. Si discut si acum orice cu el...atunci cand are el timp...intr-un fel rolurile s-au inversat :)
Cu fiica mea am petrecut insa mult mai putin timp. E o diferenta de 12 ani intre ei iar cand fii-mea avea 3 ani am gasit un job care-mi aducea si bani si satisfactie, dar  timpul petrecut cu ea era atat de putin...Nu i-a lipsit nimic si poate asta nu este un lucru bun pt. formarea ei in viata. Am ajuns sa o cunosc cu adevarat abia in ultimul timp si sa fim mai mult prietene decat mama si fiica. Am insa atatia ani de recuperat...           

anda

• Vizitator
« Răspuns #6544 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 00:01 »
Vai, Iana, am trait asta in copilarie. Fratele meu este cu 12 ani mai mic. Mama nu a avut timp de mine, la gradinita in prima zi m-a dus bunicul meu, dar pentru fratele meu, cand era mic, mama  isi facea o fereastra si-i aducea foietaje calde. |o
Anii cu fiica ta nu-i mai recuperezi. Au avut farmecul lor atunci... dar vei avea alte experiente si alti ani care te vor bucura. Si vor fi la fel de interesante si de frumoase clipele pe care le veti petrece voi doua.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6545 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 14:49 »
Vreo localnica...  :giggle:
Hotelul de 7 stele.

Fuck! bad luck,,,,am stat o noapte in terminalul 1 aeroport dubai,nu mi au dat visa de tranzit ca am stat mai mult de doua luni in zona m am intors in Muscat si mi au dat visa din nou pe o luna,,,,de ciuda am luat doua sticle de wishkey :) ,,,,care stie cum e cu visa pt romani in EMIRATELE aRABE uNITE ,,,tb aplicat pt visa turistica in prealabil? mi au zis ca tb sa le arat bilet de romania sa mi dea viza de tranzit,,,,,Ucraina,Rusia prin comparatie nu au nevoie de viza pt emirate ,,,,am crezut ca daca am intrat in EU s a mai schimbat ceva,,,,asa ca nici o localnica,,,,nici macar o rusoaica :))

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #6546 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 20:05 »
,,,,care stie cum e cu visa pt romani in EMIRATELE aRABE uNITE ,,,tb aplicat pt visa turistica in prealabil?
dap, trebuie viza turistica, costa fo' 100$ si e valabila 90 zile.....
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6547 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 20:19 »
dap, trebuie viza turistica, costa fo' 100$ si e valabila 90 zile.....

aha ms,,,asta e,,,,nu m am plictisit ca au un duty free big,big dar vroiam sa iau pulsul vietii de noapte :))))) din dubai  *|*

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6548 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 14:09 »
aha ms,,,asta e,,,,nu m am plictisit ca au un duty free big,big dar vroiam sa iau pulsul vietii de noapte :))))) din dubai  *|*
da' ce, personalul din aeroporturi n-are puls?  ::)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6549 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 14:10 »
chinuita de o indigestie. O fi de la aripioarele picante de la Kfc de le-am comis ieri la initiativa duducutei mele? :(

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6550 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 15:30 »

anda

• Vizitator
« Răspuns #6551 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 15:39 »
Cand am facut  o excursie in Dubai, erau tocmai zilele de Ramadan. Niciun local nu ne dadea de mancare decat "take away", asa incat mancam cu fi-miu din punga ascunsi dupa coloane sau prin parcari si pe 50 grade ne potoleam setea cu racoritoare baute cu paiul tot din punga! Dimineata  hotelul Movenpick ne servea micul dejun dupa o cortina, care ne izola de privirile  musulmanilor.Daca eram prinsi mancand in timpul zilei primeam o saptamana inchisoare si 600 dolari amenda.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6552 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 15:47 »
Cand am facut  o excursie in Dubai, erau tocmai zilele de Ramadan. Niciun local nu ne dadea de mancare decat "take away", asa incat mancam cu fi-miu din punga ascunsi dupa coloane sau prin parcari si pe 50 grade ne potoleam setea cu racoritoare baute cu paiul tot din punga! Dimineata  hotelul Movenpick ne servea micul dejun dupa o cortina, care ne izola de privirile  musulmanilor.Daca eram prinsi mancand in timpul zilei primeam o saptamana inchisoare si 600 dolari amenda.

,,,,agentiile de turism ar trebui sa informeze turistii cand vind biletele despre aceste traditii care ne afecteaza vacantele,oricum astia din emirate sunt mai putin ospitalieri decat omanezii spre exemplu care sunt vecini,,,,,nici nu poti sa respiri la 50 de grade dar sa mai si mananci,,,,

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6553 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 12:44 »

Eu am mai multe amintiri din copilaria fiului meu decat din cea a fiicei mele. Inainte de '89 ajungeam acasa pe la 15-16 si aveam timp sa ma "joc" cu el dar mai ales sa discut cu el. Si discut si acum orice cu el...atunci cand are el timp...intr-un fel rolurile s-au inversat :)
Cu fiica mea am petrecut insa mult mai putin timp. E o diferenta de 12 ani intre ei iar cand fii-mea avea 3 ani am gasit un job care-mi aducea si bani si satisfactie, dar  timpul petrecut cu ea era atat de putin...Nu i-a lipsit nimic si poate asta nu este un lucru bun pt. formarea ei in viata. Am ajuns sa o cunosc cu adevarat abia in ultimul timp si sa fim mai mult prietene decat mama si fiica. Am insa atatia ani de recuperat...           

sunt binevenite parerile voastre, multumesc. :) din experientele voastre poate adaptez cate ceva si pentru noi.

am hotarat sa-mi dau un interval de timp, nu prea scurt, nu prea lung, cuprins intre 3 si 6 luni in care sa-mi astampar pofta de nou  :blush: si setea de adrenalina date de un nou loc, interactiunii cu oameni diferiti, adaptarii intr-o alta zona, cu alte obiceiuri, etc. Dupa acest timp am sa fac un bilant si sa vad daca imi da "cu plus" peste ce am acum. daca merita continui, daca nu, asta a fost...
Si pentru mine e foarte important sa fiu aproape de puiut mai ales ca trece printr-o etapa deloc usoara. sunt constienta ca nu ne vom mai intalni cu acesti ani si vreau sa profitam cat de mult se poate. financiar nici acum nu ne lipseste nimic, e vorba mai mult de ambitia mea, de dorinta mea de ascensiune profesionalasi de faptul ca-mi doresc multe pe plan material (o casa pe pamant e visul meu inca nematerializat). N-o fi intamplator ca am gasit tocmai acum menajera asta noua (care e o femeie serioasa si responsabila, deci il las pe maini bune pe fii-meu)...si la un interval foarte scurt de timp mi s-a propus acest contract de colaborare la distanta...
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6554 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 21:12 »
prea cuminte! ::)
nihil sine deo