Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1595297 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5940 : Luni, 24 Septembrie 2012, 12:54 »
...eu am fost ciufuta azi.  ;D

si cum esti tu cand esti ciufuta? :(
"Stay hungry, stay foolish"

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5941 : Luni, 24 Septembrie 2012, 12:56 »
 :yeah: cu manutele astea doo  ;D am facut lucrarea astfel incat nu a mai trebuit nici o virgula. hai sa ma  :kissing:
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #5942 : Luni, 24 Septembrie 2012, 12:59 »
:yeah: cu manutele astea doo  ;D am facut lucrarea astfel incat nu a mai trebuit nici o virgula. hai sa ma  :kissing:

:flori:

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5943 : Luni, 24 Septembrie 2012, 13:02 »
Mai mare cu un an...:)

"omul nu-si numara anii decat atunci cand nu are altceva de numarat." - Emerson

La Multi Ani, si ce aceasta cale.  :kissing:
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5944 : Luni, 24 Septembrie 2012, 13:09 »
:flori:

uhh ... de la sef am inteles de la sine ceea ce era de inteles, de la tine primesc flori ... dupa amiaza renunt la sofer, merg cu metroul!
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5945 : Luni, 24 Septembrie 2012, 13:34 »
si cum esti tu cand esti ciufuta? :(
in cel mai bun caz, melancolica, in varianta "hard', far niciun chef...de nimeni si de nimic. :)
tu cum esti cand esti ciufut? sau nu esti?  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5946 : Luni, 24 Septembrie 2012, 13:41 »
Din punctul acesta de vedere, bitek, ai pus un punct pe mai multe i-uri.  cand se mai intampla sa trec prin bucuresti, am si eu aceasta mare placere de a admira pur si simplu (fara nici o alta intentie, serios) atata frumusete feminina la un loc, culorile, formele, varietatea.  Imi place sa ma uit la ochi si la expresia fetei cel mai mult.  (desigur dupa ce m-am delectat cu restul ;)).

Oare asa or fi gandind si ele despre noi ?  acum, stand stramb si judecand drept, cred ca unii barbati cam lasa de dorit daca te uiti la infatisarea lor exterioara… nu zice nimeni sa fim niste frumuseti, e ok si acel ¨un pic mai frumos ca dracu´ :)), totusi noi am putea sa lucram mai multa sau sa compensam intr-un fel prin cum ne imbracam si cum ne prezentam cu imbracamintea respectiva. 
Sugestii din partea femeilor sunt intotdeauna binevenite, sa va auzim frumoaselor, sfatuiti-ne de bine! :)

da, sunt de acord ca femeile din Bucuresti arata mai bine si mai ingrijit intr-o proportie mult mai mare decat barbatii din aceeasi urbe. Conteaza aspectul unui barbat, dar eu, atunci cand sunt atenta (de cele mai multe ori nu, caci sunt scufundata in gandurile mele si nu-i studiez pe cei din jur), ma uit in primul rand la privire, la expresie, la "energia" lui interioara. e greu de explicat, insa se poate "simti" daca este un om bun, inteligent, cu o anumita "altitudine" intelectuala si sufleteasca, sau nu. mie cel mai multe despre cineva imi spune privirea. estetica, da, conteaza, dar in mod secundar.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5947 : Luni, 24 Septembrie 2012, 13:42 »
uite provocare ...

Oare asa or fi gandind si ele despre noi ?  acum, stand stramb si judecand drept, cred ca unii barbati cam lasa de dorit daca te uiti la infatisarea lor exterioara… nu zice nimeni sa fim niste frumuseti, e ok si acel ¨un pic mai frumos ca dracu´ :)), totusi noi am putea sa lucram mai multa sau sa compensam intr-un fel prin cum ne imbracam si cum ne prezentam cu imbracamintea respectiva. 
Sugestii din partea femeilor sunt intotdeauna binevenite, sa va auzim frumoaselor, sfatuiti-ne de bine! :)

uite oportunitate ...

fiecare individ(a) priveste in felul sau. fan lider, ce sunt - al meu -  ;)  nu spun ca "trebuie sa vad ca sa cred ci trebuie sa cred ca sa vad (maxwell); asa ca ... imi place sa "vad" ceea ce se ascunde sub ceea ce se vede  ;)
asadar ... lasati la vedere ceea ce nu puteti ascunde ...  :)
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #5948 : Luni, 24 Septembrie 2012, 16:16 »
in cel mai bun caz, melancolica, in varianta "hard', far niciun chef...de nimeni si de nimic. :)
tu cum esti cand esti ciufut? sau nu esti?  :)

chiar hard?! ma impresionezi.  nu, eu nu sunt ciufut, in general am o dispozitie buna, vesela, tonica... caracteristica persoanelor mai plinute, ce sa-i faci, asta este. am si eu anumite stari mai down dar nu le-as numi de ciufut, cam complicat de descris.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5949 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:11 »
Conteaza aspectul unui barbat, dar eu, atunci cand sunt atenta (de cele mai multe ori nu, caci sunt scufundata in gandurile mele si nu-i studiez pe cei din jur), ma uit in primul rand la privire, la expresie, la "energia" lui interioara. e greu de explicat, insa se poate "simti" daca este un om bun, inteligent, cu o anumita "altitudine" intelectuala si sufleteasca, sau nu. mie cel mai multe despre cineva imi spune privirea. estetica, da, conteaza, dar in mod secundar.

Eu nu trebuie sa ma uit, vine de la sine, ca si cand ai recunoste ca culoarea albastra e albastra.  ;) Si-mi place specatolul uman (moda e ultimul lucru pe care-l vad), femei sau barbati, nu conteaza. Insa as mai preciza ceva... in Bucuresti, ca si in orice alta metropola, primul lucru pe care il observa un outsider in public este ermetismul oamenilor (vorbesc de ceea ce se poate simti, nu de ceea ce se poate vedea): cu cat sunt mai multi oameni la un loc, cu atat sunt mai putini "acolo".

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5950 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:16 »
iritata.....am de lucru si nu reusesc sa ma mobilizez, stau si frunzaresc forumul  |o
iar termenul limita e abia....maine  :slap:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5951 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:41 »
Si eu ar trebui ies ca sa incep sa dau telefoane, ca s-a avariat centrala si n-am apa...
Guess, suntem dependente!  ;D
Spor la treaba!  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5952 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:53 »
Eu nu trebuie sa ma uit, vine de la sine, ca si cand ai recunoste ca culoarea albastra e albastra.  ;) Si-mi place specatolul uman (moda e ultimul lucru pe care-l vad), femei sau barbati, nu conteaza. Insa as mai preciza ceva... in Bucuresti, ca si in orice alta metropola, primul lucru pe care il observa un outsider in public este ermetismul oamenilor (vorbesc de ceea ce se poate simti, nu de ceea ce se poate vedea): cu cat sunt mai multi oameni la un loc, cu atat sunt mai putini "acolo".
pare un paradox, insa exista o logica. intr-o metropola, numarul interactiunilor creste fantastic in raport cu cele dintr-un oras mic sau sat. Natura si numarul stimulilor creste si se diversifica. Un sistem nervos uman normal nu ar putea rezista solicitarii imense care e generata de "compunerea" tuturor acestora daca ar ramane continuu si complet deschis. In consecinta, omul metropolelor e nevoit sa dezvolte o forma selectiva de "autism", inchizandu-se stimulilor carora nu e musai sa le raspunda. De aceea, uneori (si mie mi se intampla asta des, caci am atentie concentrativa), el "nu este acolo", ci in gandurile sale, detasat de sutele de oameni care trec pe langa el, de masinile care vajaie, claxoneaza, de zgomotele continue si diverse, de jocurile de lumini, culori si texturi (care uneori sunt fascinante, dar alteori obositoare) etc. Mie mi se intampla adesea sa trec pe langa cunoscuti, fara sa-i vad, de exemplu. mi s-a reprosat asta. :)

L.E. genul asta de "detasare semi-autista" o dezvolta si mamele cu copii mici, ca sa "fure" momente de liniste si concentrare pe altceva decat micile lighioane galagioase.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5953 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:56 »
chiar hard?! ma impresionezi.  nu, eu nu sunt ciufut, in general am o dispozitie buna, vesela, tonica... caracteristica persoanelor mai plinute, ce sa-i faci, asta este. am si eu anumite stari mai down dar nu le-as numi de ciufut, cam complicat de descris.

nu te credem pana nu vedem.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5954 : Luni, 24 Septembrie 2012, 19:58 »
pare un paradox, insa exista o logica. intr-o metropola, numarul interactiunilor creste fantastic in raport cu cele dintr-un oras mic sau sat. Natura si numarul stimulilor creste si se diversifica. Un sistem nervos uman normal nu ar putea rezista solicitarii imense care e generata de "compunerea" tuturor acestora daca ar ramane continuu si complet deschis. In consecinta, omul metropolelor e nevoit sa dezvolte o forma selectiva de "autism", inchizandu-se stimulilor carora nu e musai sa le raspunda. De aceea, uneori (si mie mi se intampla asta des, caci am atentie concentrativa), el "nu este acolo", ci in gandurile sale, detasat de sutele de oameni care trec pe langa el, de masinile care vajaie, claxoneaza, de zgomotele continue si diverse, de jocurile de lumini, culori si texturi (care uneori sunt fascinante, dar alteori obositoare) etc. Mie mi se intampla adesea sa trec pe langa cunoscuti, fara sa-i vad, de exemplu. mi s-a reprosat asta. :)

L.E. genul asta de "detasare semi-autista" o dezvolta si mamele cu copii mici, ca sa "fure" momente de liniste si concentrare pe altceva decat micile lighioane galagioase.  ;D

QED!  :)
Inseamna ca eu-s defecta... Eu nu vad cunoscutii pe strada in orasul meu (unde intotdeauna am ganduri pragmatice si prozaice sau... evadatoare), in schimb, ii "vad" de care ori plec... in tren, in gari, pe strazi, in magazine. Cre'ca sunt dependenta de bombardamentul ala de emotii de care zici si tocmai tre' sa cresc doza... la Sibiel.  :D