Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1580675 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5955 : Luni, 24 Septembrie 2012, 21:17 »
La multi ani, Iana. Iti doresc (din ce in ce mai) bine.
Daca ar fi trebuit sa vezi acel fim acum trei ani, l-ai fi vazut.  ;)
Stiu ca tu poti sa dai tuturor amintirilor tale aroma intelegerii si a zambetului. Trebuie doar timp. :kissing:
Multumesc tuturor pentru urari...si va doresc o toamna frumoasa !  :flori:
Toamna ne este anotimpul meu preferat, dar trebuie sa recunosc...crizantemele sunt superbe. Imi plac culorile si prospetimea lor si  felul in care imi inveselesc casa. :)
Si da, Mica, stiu ca daca ceva ar fi trebuit sa se intample, s-ar fi intamplat...si ca ceea ce ti s-a intamplat este exact ceea ce ar fi putut sa ti se intample. Nimic nu este intamplator, chiar si faptul ca mi-ai reamintit.  :kissing:

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5956 : Marți, 25 Septembrie 2012, 09:59 »
azi ma simt foarte racita. si pentru ca asa m-am simtit si ieri, si de-o saptamana incoace, si asa o sa ma simt si maine ..(blestemul nu te lasa pana nu oboseste...) azi m-am imbracat elegant. si in loc s-o tin ata la birou, m-am oprit la o cafenea si-am luat micul dejun. am baut cea mai buna cafea cu scortioara ever. si-am mancat cele mai bune croissante cu alune ever. si-am citit presa...si abia dupa, back in business. ma simt...maxim. very, really, nice and good..

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5957 : Marți, 25 Septembrie 2012, 13:29 »
Si eu ar trebui ies ca sa incep sa dau telefoane, ca s-a avariat centrala si n-am apa...
Guess, suntem dependente!  ;D
Spor la treaba!  :)
da, caroline, tre` sa fim cu bagare de seama.  ;D azi o poza, maine o oita, poimaine o reteta si uite asa a devenit obisnuinta.  ;)
glumesc, eu am testat in concediu, am fost plecata cateva zile timp in care nici nu mi-am amintit de forum. inca sunt ok  O0

multumesc de urari, chiar am avut spor. cand am vazut cat de tarziu era, m-am zburlit odata in documentele alea ca fulgi au iesit din ele. e drept ca m-am culcat dupa 1, dar important e ca am predat totul la timp.  :thumbup:

On-topic: ma simt excelent, mi-au iesit toate foarte bine pana acum. urmeaza o plimbare in parc cu strumful.  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5958 : Marți, 25 Septembrie 2012, 13:31 »
Mai mare cu un an...:)
Dimineata am inceput-o bine, dar pe la pranz m-a apucat un puseu de melancolie, pe care am vrut sa mi-l tratez la Biserica Sf. Silvestru din apropiere...din pacate (pentru mine) numai nunti si botezuri in aceasta perioada, asa ca mi-am aplicat un alt tratament. Am trecut-o pe film, "Terapie de cuplu", un film numai bun sa-l fi vazut cu 2-3 ani in urma.
Seara am incheiat-o insa glorios, cu un file de biban si o inghetata. Si lucrurile au capatat o alta culoare, amintirile trecute o alta aroma...Ma simt bine  :)
Iana, la multi ani   :flori: cu intarziere, nush cum de am sarit postarea ta ieri.
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5959 : Marți, 25 Septembrie 2012, 18:09 »
Challenged.  :D
Coincidentele se tin lant in continuare... Zilele trecute, ma apucasem sa citesc un roman si abia cand am ajuns pe la pagina 30 mi-am dat seama ca il mai citisem o data. Chestiunea e ca am realizat ca il citisem acum doi ani, pe niste "vremuri" care se repeta acum.
Azi, venind de la scoala, m-am gandit ca mi se termina crema si ca mi s-a stricat ceasul de mana... si ce gasesc in posta?! Pliantul de la Yves Rocher, cu oferta de -40% la crema mea preferata si ceas de mana cadou.  :o
Tot azi, intru pe bonprix ca sa-mi aduc aminte ca asta-vara imi pusesem "deoparte" la produsele preferate o rochita alba din dantela. Imi place, dar nu o comandasem, ca imi repugna a "mireasa". Acu' imi place, asa ca am pus comanda azi...   fara niciun motiv obiectiv. Mi-e frica sa si gandesc, darmite sa formulez dorinte... :giggle:

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #5960 : Marți, 25 Septembrie 2012, 18:20 »
Bucurestiul nu mai are suficient aer, abia astept sa respir Sibielul :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5961 : Marți, 25 Septembrie 2012, 19:45 »
glumesc, eu am testat in concediu, am fost plecata cateva zile timp in care nici nu mi-am amintit de forum. inca sunt ok  O0

la fel. si eu glumeam...  ;)

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #5962 : Marți, 25 Septembrie 2012, 23:36 »
Iana, la multi ani   :flori: cu intarziere, nush cum de am sarit postarea ta ieri.
ie

Multumesc pentru urari ! Acum am citit si eu mesajul tau, prin urmare, la aceasta ora tarzie iti urez vise frumoase, care sa se implineasca.  :kissing:

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5963 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 10:07 »
asaltata!
ori de cate ori as arunca "batul" cade in acelasi loc! la picioarele mele!  :)
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #5964 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 10:39 »
batul se numeste bumerang :)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5965 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 11:10 »
batul se numeste bumerang :)

lumina zilei mele ...  :kissing: lumineaza-ma!  :)
nihil sine deo

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5966 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 13:03 »

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5967 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 20:36 »
Acu-s numa`bine. Dupa o zi fara internet (in care am constatat cat de mult depind de dracia asta), fiindca am fost cuminte, am net three times faster!!! :o :yeah: How about that?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5968 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:20 »
Good for you! ;)
Eu azi am avut o "fereastra" (adica doua ore libere pe la mijlocul orarului provizioriu), dupa care as fi avut doua ore cu cls. a VIII-a. Si nu stiu ce naiba ma apucase, da' eram teribil de indecisa daca si ce sa fac la lectie... si asa nu aveam chef sa ma mai duc...
In timp ca imi tarsaiam alene si a lene picioarele inapoi spre scoala, mi-a dat prin gand: de nu s-ar face orele. Si cand ajung... toate clasele de-a VIII-a lipseau, fusesera invitate la Ziua Tineretului de catre nu's ce ONG.  :yeah:
Nu mai numar a cata coincidenta e asta, ca ma ia cu fiori...  parca am inceput sa gandesc avant la lettre. :strambatura:

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5969 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:25 »
Caro, asta-i doar inceputul ...  :D
nihil sine deo