Mica, eu sunt super multumita, asa ca de la o vreme am devenit client fidel. Secretele sunt doua:
1. comanzi cu 2 numere mai putin decat cele romanesti, fiindca hainele sunt etichetate (majoritatea) in Germania. De exemplu, daca porti 44, comanzi 40 sau cel mult 40/42.
2. Sunt si lucruri bune, si de-alea de le gasesti si la piata... Te uiti in primul rand la pret, ca pana acum raportul calitate - pret a fost corect, cel putin la ce mi-am comandat eu. In schimb, te uiti mai putin la comentarii (unii chiar au pretentia la chilipiruri... majoritatea produselor sunt
casual, nu de lux, nici de ocazie) si mai mult la
specificatiile produsului de pe site, adica:
- Tot ce contine bumbac, in sau canepa este de foarte buna calitate. Au si un asa numit "bumbac african" care e super, nu gasesti asa ceva decat in magazinele de firma.
- Daca e supraelastic, preferabil sa fie vascoza 100% sau sa contina un procent cat mai mare de vascoza. Poliuretanul urmeaza, ca si calitate, iar elastanul 100% e ceva mai putin pretentios, de genul bluzelor de la taraba (nu recomand).
- Unele scriu comentarii pe-acolo ca e prea scurt, prea lung, prea... etc. La fiecare produs scrie lungimea manecii (1/2, 3/4), lungimea blugilor (7/8 sau lungimea in cm la marimea S, M si L) sau lungimea bluzei/rochiei in cm. Eu le-am masurat cu metrul acasa si asa a fost.
- Mai trebuie sa tii cont si de modelul avantajos pentru conformatia ta... adica stilul in care-ti iei hainele si din magazin. Pe mine, de exemplu, ma avantajeaza maneca in locul bretelelor si hainele stranse sub sani in locul celor cambrate pe talie, de asemenea, blugii boot cut, si nu skinny. N-are rost sa-mi imaginez ca un alt model o sa stea bine pe mine doar fiindca arata superb pe manechinul din poza.
- Daca totusi nimeresti ceva care nu-ti place, poti trimite produsul retur prin posta si primesti banii inapoi in 14 zile... motivul nu conteaza, poate fi si "nu ma avantajeaza modelul". Eu am trimis 2 colete inapoi pana acum (gresisem marimea, la inceput) si am primit banii la termen.
Eu mi-am luat inclusiv pijamale, geaca din fleece pentru munte si costum de baie. Costumele intregi
shape sunt ceva mai scumpe, da' sunt grozave, tin in frau toate imperfectiunile

Cel putin pentru produsele din bumbac 100% si pe cele din colectia Rainbow pot sa bag mana-n foc.Tocmai mi-am mai comandat azi 4 tricouri din bumbac 100% la 27 lei / bucata, pentru la vara. La incaltaminte nu m-am bagat...
Ar trebui sa le scriu la astia de la bonprix sa se uite pe SC la postarea asta si sa-mi faca o reducere pentru reclama.