Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1576427 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4350 : Luni, 09 Aprilie 2012, 21:16 »

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4351 : Luni, 09 Aprilie 2012, 21:20 »
depinde de profunzimea virozei. tie ti-a trecut?
mai stranut putin, dar trece Magda.  :) :kissing:

Magdalena_

• Vizitator
« Răspuns #4352 : Luni, 09 Aprilie 2012, 21:24 »
eeeeee......la mine cred ca dureaza putin mai mult, tocmai mi-am schimbat " rulmentii " si au uitat " mecanicii " sa puna vaselina.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4353 : Luni, 09 Aprilie 2012, 21:27 »
aaaa...tu esti racita la rulmenti?  ;D

Magdalena_

• Vizitator
« Răspuns #4354 : Luni, 09 Aprilie 2012, 21:33 »
nu sunt racita, sunt ranita...........

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4355 : Luni, 09 Aprilie 2012, 21:35 »
imi pare rau, Magda, dar totul trece.  :kissing:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4356 : Luni, 09 Aprilie 2012, 22:02 »
fetele erau apreciate ca viitoare sotii daca aveau picioarele de la genunchi in jos groase,si se obisnuia ca sa se infasoare cu multe carpe si sa poarte sosete groase si lungi sa induca barbatii in eroare.....hm ....cred totusi ca trebuie sa existe ceva mai presus decat aspectul fizic care sa te atraga la o femeie sa poti trai cu ea asa .......pana la.... :)

Exista 2 conformatii extreme la femei: ginoida (mignone, umeri ingusti, talie subtire, sani mici, solduri largi, fund mare si picioare groase), androgina (mai inalte, umerii cam de latimea soldurilor, talie mai putin pronuntata si picioare subtiri). Majoritatea suntem gino-androgine (o combinatie intre cele doua). Exista pe undeva un indice care se putea calcula ca sa afli de care conformatie te apropii cel mai mult. Din toate timpurile (vezi si statuetele antice), femeile ginoide sau "amfora" au fost mai apreciate ca femininitate si fertilitate... Chiar daca moda s-a schimbat in "viespe", tot de-acolo vine, nimic nu e nou sub soare.  :)

On-topic. Nimic deosebit de spus pe ziua de azi... o zi dedicata exclusiv mie - cosmetica, coafor... si mi-a sosit si cadoul pe care mi l-am facut de Pasti de la bonprix, asa ca sunt foarte multumita.  :whistle:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4357 : Luni, 09 Aprilie 2012, 22:05 »
ma simt aiurea, simt ca nu mai simt nimic. nici fizic nici sufleteste.

Magdalena, imi pare bine ca te "vad", ca n-am mai auzit de tine de la rev si eram curioasa ce mai faci. Sper ca motivele pentru acest "aiurea" de azi sa treaca pe cat posibil de repede. Multa sanatate!  :kissing:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4358 : Luni, 09 Aprilie 2012, 22:21 »
On-topic. Nimic deosebit de spus pe ziua de azi... o zi dedicata exclusiv mie - cosmetica, coafor... si mi-a sosit si cadoul pe care mi l-am facut de Pasti de la bonprix, asa ca sunt foarte multumita.  :whistle:

Caroline, bun exemplu. cum e darul de la bonprix, ca am vazut comentarii si pro si contra, pe site-ul lor?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4359 : Luni, 09 Aprilie 2012, 23:34 »
Mica, eu sunt super multumita, asa ca de la o vreme am devenit client fidel. Secretele sunt doua:
1. comanzi cu 2 numere mai putin decat cele romanesti, fiindca hainele sunt etichetate (majoritatea) in Germania. De exemplu, daca porti 44, comanzi 40 sau cel mult 40/42.
2. Sunt si lucruri bune, si de-alea de le gasesti si la piata... Te uiti in primul rand la pret, ca pana acum raportul calitate - pret a fost corect, cel putin la ce mi-am comandat eu. In schimb, te uiti mai putin la comentarii (unii chiar au pretentia la chilipiruri... majoritatea produselor sunt casual, nu de lux, nici de ocazie) si mai mult la specificatiile produsului de pe site, adica:
- Tot ce contine bumbac, in sau canepa este de foarte buna calitate. Au si un asa numit "bumbac african" care e super, nu gasesti asa ceva decat in magazinele de firma.
- Daca e supraelastic, preferabil sa fie vascoza 100% sau sa contina un procent cat mai mare de vascoza. Poliuretanul urmeaza, ca si calitate, iar elastanul 100% e ceva mai putin pretentios, de genul bluzelor de la taraba (nu recomand).
- Unele scriu comentarii pe-acolo ca e prea scurt, prea lung, prea... etc. La fiecare produs scrie lungimea manecii (1/2, 3/4), lungimea blugilor (7/8 sau lungimea in cm la marimea S, M si L) sau lungimea bluzei/rochiei in cm. Eu le-am masurat cu metrul acasa si asa a fost.
- Mai trebuie sa tii cont si de modelul avantajos pentru conformatia ta... adica stilul in care-ti iei hainele si din magazin. Pe mine, de exemplu, ma avantajeaza maneca in locul bretelelor si hainele stranse sub sani in locul celor cambrate pe talie, de asemenea, blugii boot cut, si nu skinny. N-are rost sa-mi imaginez ca un alt model o sa stea bine pe mine doar fiindca arata superb pe manechinul din poza.  :)
- Daca totusi nimeresti ceva care nu-ti place, poti trimite produsul retur prin posta si primesti banii inapoi in 14 zile... motivul nu conteaza, poate fi si "nu ma avantajeaza modelul". Eu am trimis 2 colete inapoi pana acum (gresisem marimea, la inceput) si am primit banii la termen.

Eu mi-am luat inclusiv pijamale, geaca din fleece pentru munte si costum de baie. Costumele intregi shape sunt ceva mai scumpe, da' sunt grozave, tin in frau toate imperfectiunile :D Cel putin pentru produsele din bumbac 100% si pe cele din colectia Rainbow pot sa bag mana-n foc.Tocmai mi-am mai comandat azi 4 tricouri din bumbac 100% la 27 lei / bucata, pentru la vara. La incaltaminte nu m-am bagat...
Ar trebui sa le scriu la astia de la bonprix sa se uite pe SC la postarea asta si sa-mi faca o reducere pentru reclama.  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4360 : Marți, 10 Aprilie 2012, 07:25 »
de sarbatori fie ele cele de  pasti sau craciun am aceasi dilema ce cadouri sa cumpar asa ca azi trebuie sa-mi pun imaginatia la lucru   :strong:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4361 : Marți, 10 Aprilie 2012, 07:49 »
Multa bafta si idei, Gabi!  :) ;)

Magdalena_

• Vizitator
« Răspuns #4362 : Marți, 10 Aprilie 2012, 08:09 »
Magdalena, imi pare bine ca te "vad", ca n-am mai auzit de tine de la rev si eram curioasa ce mai faci. Sper ca motivele pentru acest "aiurea" de azi sa treaca pe cat posibil de repede. Multa sanatate!  :kissing:

Multumesc pentru grija!  pana la urma am "scos" durerea aceea de spate de atunci, iar acum sunt in refacere,.........in rest cam neputincioasa.
Poate peste ceva timp vom avea ocazia sa ne revedem.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4363 : Marți, 10 Aprilie 2012, 10:15 »
de sarbatori fie ele cele de  pasti sau craciun am aceasi dilema ce cadouri sa cumpar asa ca azi trebuie sa-mi pun imaginatia la lucru   :strong:
mie poti sa-mi cumperi un ferrari testarossa ::)

nerabdator.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4364 : Marți, 10 Aprilie 2012, 10:20 »
Ar trebui sa le scriu la astia de la bonprix sa se uite pe SC la postarea asta si sa-mi faca o reducere pentru reclama.  ;D
astia de la bonprix m-au dat gata de la primul click. intru la pantaloni barbati, dau click pe prima poza si imi apare: Rochie drăguţă de vară cu aspect dublu, dat de aplicaţia textilă de culoare contrastantă de la nivelul decolteului rotund. Model cu poala frumos ornată cu un imprimeu floral în faţă şi volanaş terminal. :faint: