Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575974 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4320 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 13:32 »
   Mă simt bine, exist. De multe ori m-am întrebat de ce m-am născut in România, de ce sunt legată de anumiţi oameni, de anumite locuri. Sunt multe întrebări fără răspuns.  Şi totuşi tind să cred că nimic nu este aleatoriu. Si eu şi tu si voi suntem creaţi cu un anumit scop. Fiecare are un rol.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #4321 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 13:42 »
eu sunt intr-o stare de leneveala continua de azi-dimineata  :giggle:....cu vremea asta ... :thumbdown:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4322 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 14:12 »
Lasa, Adda, ca nu doare. Ca altfel eram in coma...

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #4323 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 14:28 »
ba da ....ma dor oasele de stat in pat cu laptopul in brate  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4324 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:21 »
Nu este un merit deosebit dar vreau sa impartasesc din experienta mea de azi noapte cand am mers prin desert cu o Toyota sase ore de la Musqat la Al Duqm nu am stat treaz tot timpul dar tocmai oboseala mi a dat o senzatie stranie de te  intrebai daca esti pe Pamant sau nu tinand cont ca sunt numai roci si cu ce s or hrani camilele care le am vazut ,pe cine vroiau sa impuste barajele de militari cu mitraliera pe jeep in pozitie de tragere de ce era asa de gras patronul restaurantului la care am servit omleta cu o lipie de te lingeai pe degete de buna ce era pt ca asa am mancat (fara furculite) si daca va inlocui in zece ani Dubaiul ca popularitate si centru de afaceri turism etc tinand cont ca abia acum un an s a infiintat primul sat in desretul asta care da in Oceanul Indian.Petrolul face minuni uneori si arabi obezi ma gandeam eu azi noapte.Oare si ele or fi la fel? Trebuie sa ai imaginatie sa ti dai seama ce exista sub cearceafurile alea plimbarete,care noaptea parca ar fi niste stafii.De ce oare filipineza de la receptie are 40 de ani si ii dai 20,,,,poate foloseste produse Nu skin ,,,apropo daca cumparati vreodata sa luati de la mine ca in curand o sa fiu reprezentant,,,,Cam atat nu stiu cand mai am timp sa postez ceva.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4325 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:30 »
Ce palpitant! Nicolae, ar trebui sa tii un jurnal de calatorii... si sa ne mai impartasesti si noua cate ceva din el, ori de cate ori ai ocazia... In urez "servici usor" - ca sa zic asa!  :)

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #4326 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:36 »
....in curs de adormire.........
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4327 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:54 »
am mers prin desert cu o Toyota sase ore de la Musqat la Al Duqm nu am stat treaz tot timpul dar tocmai oboseala mi a dat o senzatie stranie de te  intrebai daca esti pe Pamant sau nu tinand cont ca sunt numai roci si cu ce s or hrani camilele care le am vazut ,pe cine vroiau sa impuste barajele de militari cu mitraliera pe jeep in pozitie de tragere de ce era asa de gras patronul restaurantului la care am servit omleta cu o lipie de te lingeai pe degete de buna ce era pt ca asa am mancat. Oare si ele or fi la fel?

Cunosc senzatia de oboseala placuta si intrebarile pe care ti le pui in desert... mi-ai adus aminte de cand am facut safari in Egipt, acu' vreo 8 ani.  ::)
In schimb, despre femei vreau sa-ti spun ca unele sunt chiar foarte frumoase (am vazut si familii de arabi mai "moderne" pe plaja, probabil venite la mare de la capitala), insa nu se poarta moda skinny. Mi-a explicat un arab odata ca in Africa mai demult, viitorul ginere platea familiei fetei la maritis greutatea ei in aur. Asta era la negri... araboaicele nu-s chiar obeze, da' bine facute, ca daca nu tremura cate ceva la dansul din buric, nu se uita nimeni. Un chelner si-a facut o data poza cu mine in restaurant, zicea ca seman leit cu un top model de-al lor (intre 60 si 70kg, parca).
In schimb, m-a impresionat cat de tandri si grijulii erau barbatii arabi cu sotiile si copii, la plaja... contrar a ce se crede, lumea totusi evolueaza.  :angel:

On topic: Na, c-acuma o sa ma apuc sa-mi revad arhiva foto, in loc sa ma duc la nani. Ce conteaza... doua saptamani sunt in vacanta! *|*

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4328 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:01 »
toata ziua am fost inexplicabil de indispusa   ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4329 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:03 »
zile frumoase, Nicolae, si sa revii cu fotografii din desert, din Dubai...cu fete frumoase si arabi burtosi  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4330 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:03 »
Nu este un merit deosebit dar vreau sa impartasesc din experienta mea de azi noapte cand am mers prin desert cu o Toyota .......

... mi-ai adus aminte de cand am facut safari in Egipt, acu' vreo 8 ani.  ::)

asa, asa  plimbativa, visati la dune, la nisip, la soare, la camile si ce'o mai fi pe acolo ca pe meleagurile de circul io' s-a lasat un frigulet de primavara care nu aduce deloc a caldura desertului, brrrrrr

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4331 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:04 »
toata ziua am fost inexplicabil de indispusa   ???
Logic, n-ai fost ieri cu noi si d-aia  :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4332 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:15 »
o fi si asta...ca daca veneam ma aeriseam si bine-dispuneam cu voi. asa-mi trebe.
azi am lenevit toata ziua, fara niciun spor, si mofluza.   :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4333 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:24 »
Ciudat, azi e una din putinele cazuri in care n-am fost meteodependenta. Mi-au inghetat mainile (circulatia mea periferica deficitara masoara fara greseala temperatura de-afara, indiferent ca inauntru e cald), da' ma simt bine. Caldura sufleteasca sa ne incalzeasca!  :bully:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4334 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:30 »
Ciudat, azi e una din putinele cazuri in care n-am fost meteodependenta. Mi-au inghetat mainile (circulatia mea periferica deficitara masoara fara greseala temperatura de-afara, indiferent ca inauntru e cald), da' ma simt bine. Caldura sufleteasca sa ne incalzeasca!  :bully:
pai asta e una dintre problemuri. am impresia ca nu mai simtzesc nimic...ca-s anesteziata...
m-a sunat omul pe care l-am iubit candva, care nu crede ca trecutul e trecut, si m-a intristat sa constat ca nimic din ce-am simtit nu mai exista... vorba poetului "totusi este trist pe lume".