Nu este un merit deosebit dar vreau sa impartasesc din experienta mea de azi noapte cand am mers prin desert cu o Toyota sase ore de la Musqat la Al Duqm nu am stat treaz tot timpul dar tocmai oboseala mi a dat o senzatie stranie de te intrebai daca esti pe Pamant sau nu tinand cont ca sunt numai roci si cu ce s or hrani camilele care le am vazut ,pe cine vroiau sa impuste barajele de militari cu mitraliera pe jeep in pozitie de tragere de ce era asa de gras patronul restaurantului la care am servit omleta cu o lipie de te lingeai pe degete de buna ce era pt ca asa am mancat (fara furculite) si daca va inlocui in zece ani Dubaiul ca popularitate si centru de afaceri turism etc tinand cont ca abia acum un an s a infiintat primul sat in desretul asta care da in Oceanul Indian.Petrolul face minuni uneori si arabi obezi ma gandeam eu azi noapte.Oare si ele or fi la fel? Trebuie sa ai imaginatie sa ti dai seama ce exista sub cearceafurile alea plimbarete,care noaptea parca ar fi niste stafii.De ce oare filipineza de la receptie are 40 de ani si ii dai 20,,,,poate foloseste produse Nu skin ,,,apropo daca cumparati vreodata sa luati de la mine ca in curand o sa fiu reprezentant,,,,Cam atat nu stiu cand mai am timp sa postez ceva.