Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575969 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4305 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 12:22 »
    Am uitat să vă spun că atunci când plouă stau cu toate geamurile deschise şi fac exerciţii de respiraţie. Este o practică care mă înviorează.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4306 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 13:22 »
si cand nu ploua, ce faci? nu mai respiri?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4307 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 13:28 »
Respir, respir, desigur, dar nu după un tipic anume.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4308 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 14:01 »
sacadat? ??? eu asa respir cand alerg.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4309 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 15:02 »
Io ieri m-am dat jos din pat ieri pe partea gresita (tinand cont de faptul ca nu e pat de mijloc... :oops:). Se pare ca azi se repeta. Probabil ca o sa-mi ia ceva timp pana ma-nvat minte.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4310 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 15:06 »
sacadat? ??? eu asa respir cand alerg.
   Nu, nu sacadat. Inspir lent şi profund, apoi expir hotărâtă aerul din plămâni. Şi oit aşa. Apoi repet exerciţiul, astupând alternativ câte o nară.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4311 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 15:47 »
Da, dupa numele de familie a mea ar putea sa le spuna ca-i… ceva… altceva… Numai sa nu sarim din lac in put!  ::)

In buletin scrie cetatenia, nu etnia, acolo poti sa zici orice. Eu, si fizic si ca nume, numai "romanca" n-a fost considerata, dimpotriva, ma invidiau colegii la call center ca pot sa ma recomand si in engleza.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4312 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:25 »
iar am racit la plamani, am niste dureri in piept de abia respir...imunitate zero, bag de seama  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4313 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:47 »
In buletin scrie cetatenia, nu etnia, acolo poti sa zici orice.
La evoluatii astia, simplul fapt ca ai acte de identitate romanesti te descalifica...
Pe zi ce trece apar noi chestii. De pilda, ca sa primesti CNP-ul lor, nush cum sa-i zic - ID-ul, iti cer pasaport. Si ne culcasem pe-o ureche ca mai e valabil inca vreo doi ani jumate. Niet! Pasaportul obisnuit nu-i multumeste. Cer obligatoriu biometric... In fine... Suntem o tara de mana a do- treia. Mai e mult pana departe!

Acum ma simt nervoasa cu nervii. Am intrat sa ma joc cu voi pe-aici pentru ca n-am ce face, desi am o mie de chestii de facut... Insa iar n-am nici un fel de apa!  :tickedoff: Si numa ce-am platit putin peste suta de ieuri la intretinere pentru cutiuta de chibrituri in care locuiesc... Pana la urma tot fug la curte!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4314 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:53 »
iar am racit la plamani, am niste dureri in piept de abia respir...imunitate zero, bag de seama  :-\
Multa sanatate, ai grija de tine!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4315 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:58 »
   Referitor la intretinere, in luna decembrie pentru trei camere, trei persoane, fara centrala de apartament, cu contoare de apa, am platit 820 lei, in luna ianuarie am platit 730 lei, iar pentru februarie am platit 799 lei. Trebuie sa ma mut la curte ori sa imi pun centrala.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4316 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:59 »
multumesc, lucia, ii dau cu leacuri doftoricesti si babesti, combinate, tre` s-o scot la un capat  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4317 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 19:04 »
pe mine gazul m-a costat 200 ron in ian, 270 ron in februarie si 150 ron in martie...apartament cu 3 camere si centrala...nu foarte mult pentru o iarna as spune, termostatul n-a coborat sub 23 grade  ::)
lucia, e enorm... :o

Trebuie sa ma mut la curte .
si pe mine m-ar bate un gand, visez la o casa la curte, mai ales ca pana sa ma casatoresc am stat la ai mei, la curte. m-am acomodat relativ repede la bloc, poate si pentru faptul ca intotdeauna m-am simtit "acasa" in aceasta locuinta. m-am ocupat personal de amenajarea si renovarea apartamentului si-a iesit exact ce am dorit, mobila la comanda, spatiile exploatate la maxim. si totusi, vara, parca tanjesc sa-mi beau cafeaua sub bolta de vie, asa cum am facut-o ani la rand la parintii mei.
am fost tentata sa-mi caut teren si sa-mi fac o casuta, stiu exact si cum as vrea sa fie, in detaliu, dar ma gandesc daca ma pot ocupa cum trebuie de ea, acolo e multa munca permanent. pentru fii-meu ar fi raiul pe pamant, cand merge la mama, numai pe afara sta. inca ma mai gandesc... :-\

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4318 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 19:44 »
   Referitor la intretinere, in luna decembrie pentru trei camere, trei persoane, fara centrala de apartament, cu contoare de apa, am platit 820 lei, in luna ianuarie am platit 730 lei, iar pentru februarie am platit 799 lei. Trebuie sa ma mut la curte ori sa imi pun centrala.

wow, luci da' ce-ati facut? ati incalzit si strada nu numai apartamentul?

... Insa iar n-am nici un fel de apa!  :tickedoff: Si numa ce-am platit putin peste suta de ieuri la intretinere pentru cutiuta de chibrituri in care locuiesc... Pana la urma tot fug la curte!

si acolo iti sapi put  pentru apa !!  ;D  :yeah:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4319 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 19:54 »
wow, luci da' ce-ati facut? ati incalzit si strada nu numai apartamentul?
Nu stiu ce sa cred, poate ar fi bine sa solicit o expertiza extrajudiciara pentru apartamentul meu.