Arhiva > Arhiva
Impliniri?
Crista:
Si ce nu merita??? asta da relaxare de stat de vorba...Cred ca pe rand ba merita,ba nu.Am multe impliniri dar apar astfel etichetate mai ales la nivel personal.Altfel,se incadreaza la normalitate.Si totusi imi si lipseste cate ceva...
adria:
Buna seara, admin sau Gigi, sincer nu stiu cum sa-ti spun. Am inteles ca preferi Gigi, nu? Astept sa-mi trimiti e-mailul, sunt foarte curioasa. E primul forum pe care stau destul de mult, desi nu prea am timp. Dar, imi face o mare placere.
In legatura cu subiectul, lunaintrestele cred ca are dreptate cand spune ca asteptam si noi ceva: sa fim iubiti, respectati,etc, dar de ce nu poti darui "decat celui ce-ti cere"? Poate uneori, poti darui chiar mai mult printr-un simplu zambet. Mie mi-ar placea dimineata, in metrou, in drum spre serviciu, sa vad numai fete senine. Din pacate, si eu cad cateodata in "melancolia de dimineata", dar imi trece destul de repede. Sunt o fire optimista.
In alta ordine de idei, cred ca toata lumea viseaza, numai ca uneori e mai greu sa ajungi sa-ti indeplinesti visele, dar asta nu inseamna sa incetezi a visa.
sile43:
Eu,sincer sa fiu,am tot visat,am visat aproape o viata si acum inot in cenusa fostelor vise.
Crista:
Greu de crezut ca nu a ramas mai mult decat cenusa,din visari...Trebuie sa te fi imbogatit cumva si visarea.Esti mai sensibil,mai bun,vezi mai mult decat altii...
EUGENIA110:
Impliniri......in unele aspecte ale vietii, da......in altele, nu. Poate ca Dumnezeu nu ne-a ajutat pe multi dintre noi sa ne implinim vietile pentru ca n-am stiut ce, cind si cum sa cerem. Privind asteptarile, aflati cu totii ca vine o vreme cind nu mai astepti decit ziua de pensie pentru a-ti plati datoriile din luna respectiva si tot asa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă