Arhiva > Arhiva

Impliniri?

<< < (4/5) > >>

Crista:
Si zici ca nu astepti sa deschizi calculatorul sa vevi ce s-a mai scris,daca ti-a raspuns cineva ?

marcutza:
Nu-i asa ca starea de bine care v-a coplesit sufletul cand v-ati vazut intaia oara copilul nu seamana cu pacea pe care o resimtiti la malul marii, in adierea inmiresmata a brizei? Iar ceea ce parea a fi in copilarie fericirea aduce putin cu bucuriile pe care si le ofera un adult?

Psihiatrul francez Christophe Andre sustine ca exista mai multe tipuri de fericire, iar fiecare dintre noi ne regasim intr-un anumit profil de implinire, pe care vi-l puteti descoperi parcurgand testul de mai jos. Incercuiti in dreptul afirmatiilor urmatoare simbolul din dreptul raspunsului pe care-l agreati.

TEST Si daca exista mai multe forme de fericire?

steliana:
Mă simt împlinită când percep fiecare clipă că nu a trecut zadarnic!

pe_jumate:
ma simt fericita uneori, fara nici un fel de motiv :-*

carmentoma:

--- Citat din: pe_jumate din Sâmbătă, 24 Aprilie 2010, 19:53 ---ma simt fericita uneori, fara nici un fel de motiv :-*

--- Terminare citat ---

Ma simt fericita din foarte multe motive!! Si asa vreau sa imi fie starea, indiferent de incercarile prin care trec! Eu sa fiu sanatoasa! Nimic nu merita sa pierd nici macar pentru o secunda aceasta stare! Imi gasesc in fiecare moment motive de fericire: in ghidusiile matzei mele, in ciripitul pasarelelor la fereastra, in zambetul unui copil adormit in carucior, in norii de pe cer, fie ei albi si scaldati in razele de soare, fie gri, intr-o zi ploioasa sau geroasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă