Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (45/96) > >>

pe_jumate:
da, admin, stiu, si am vazut cu totii cum temperatura termometrului de "having fun" urca in fiecare seara, fara nici un efort, peste maxim ..:-*

eu comentam admirativ cu orivire la voi si am fost realmente foarte impresionata de efortul vostru (nevazut) care a condus la reusita (vizibila cu ochiul liber!) intregului eveniment..

PS draga DJ, iarta-mi oboseala si stangacia de a nu te fi mentionat si pe tine in echipa.. asa cum zice si capsunica, fara tine serile nu ar fi fost la fel :-*

Cristaly:
Buna seara tuturor!

Felicitari pentru cei care au organizat, participat si impartasit din atmosfera acestor zile!
Capsuna, frumos ceea ce ai realizat! Ai talent!

capsuna:
Iata si gratarul pe care sfaraie micii si fripturile, iar alaturi cuptorul de paine!

Saturnianul:
Felicitări organizatorilor şi participanţilor. Eu oricum mă înscrisesem la tabăra de pe 25-27 aprilie şi la cea de pe 9-13 mai. Dar acum după ce am văzut unde e amplasată pensiunea (muntele este slăbiciunea mea :)) şi am citit reacţiile participanţilor sunt ferm hotărît să nu lipsesc.

Felicitări încă o dată!!!

capsuna:
Pepiniera de pini si inceputul traseului catre Valea Cetatii

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă