Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
Carmenus:
Buna seara din nou , buna seara adanc...doamne dragi, domni stimati...dupa cum anta greierasul nostru , am ajuns la Piatra Neamt intregi, vii si nevatamati dupa ce am lasat-o si pe Ioana la Brosteni.
Felicitari Capsunicai pentru relatarile oferite de la fata locului. Bravo! De acum incolo vei fi " Adelin Petrisor " al nostru , asta pentru ca ai si talent la scris.
capsuna:
Multumesc Carmenus. Cum a fost drumul? Ce face greierasul? Si-a dat jos ochelarii de soare?
Multumim pentru bomboane si vin :-*
capsuna:
O soparla fermecata!
admin:
Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, carmenus! Cam toti sunt deja, i-am vazut si pe forum; inca nu stiu de awana, marcutza, victoria...
Salutari greierasului, un tip excelent! O noapte buna tie si odihna, pentru ca dupa drumul pe care l-ai avut, cred ca este nevoie!
DJ ExcceS:
Si eu va urez o noapte minunata tuturor ... si inca o data ma bucur mult ca v-am cunoscut (imi cer scuze ca am lipsit azi de la pupaturile de ramas bun --- promit sa nu se mai intimple).
Iar la urmatoarea intalnire o sa o facem si mai, si mai lata ... !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă