Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
admin:
O sa incerc asta, anul viitor cand se fac 3 ani. Am in plan.
Nu trebuie sa-mi multumiti, ceea ce am realizat aici, mi-a adus bucurii si satisfactie cat pentru o viata....
steliana:
--- Citat din: admin din Marți, 10 Aprilie 2012, 07:42 ---O sa incerc asta, anul viitor cand se fac 3 ani. Am in plan.
Nu trebuie sa-mi multumiti, ceea ce am realizat aici, mi-a adus bucurii si satisfactie cat pentru o viata....
--- Terminare citat ---
LA MULTI ANI!
AI UITAT GIGI ... SUNT NASA :D
LA MULTI AUI DIN INIMA CU TOATE CUVINTELE FRUMOASE DIN LUME, CU CELE PE CARE NU LE PUTEM ROSTI,
PUTEREA CREDINTEI SA-I FACA PE TOTI MEMBRII ACESTUI CLUB SA SIMTA SARBATOAREA!!!
LA MULTI AUNI GIGI! LA MULTI AUNI DRAGI MEMBRI! LA MULTI AUNI PROIECT!
admin:
Dupa ce am venit de la Sibiel, m-am uitat pe acest topic. Exista multe similitudini intre acea petrecere si cea la care am participat acum. Acelasi loc, aceleasi gazde. Doar voi ati fost altii. Dar atmosfera a fost aceiasi. Am surprins multe momente, de supergrup si asa simtisem si atunci. Dupa petrecerea de atunci nu stiam cu ce sa incep mai repede, atat de multe gandeam si doream sa fac. Acum, dupa ce ultimii au plecat de la Sibiel, am avut aceiasi stare, de dorinta de a face inca multe pentru Singles Camp. Cat de mult conteaza un moment ca asta, cat de mult poate sa te motiveze o reusita! Cat de multa incredere castigi dintr-o data!
Imi spunea Bit si avea perfecta dreptate, ma simtise ca acumulasem in mine oboseala si devenisem cel putin dupa ultimele 3 tabere daca nu usor irascibil, atunci sensibil oricum. Este clar ca toate aceste iesiri ma consuma si fizic si psihic, imposibil sa nu se intample asta daca esti o persoana careia sa-i pese. Cadrul apare simplu si firesc, dar in spatele lui este munca si efort. Care acumulat iti ia din energie, rabdare, toleranta. Lucruri aboslut necesare intr-o actiune. Fara astea, sunt fara sansa de a face ceva bun.
Satisfactia este rezultatul. Daca acesta este vizibil si confirmant pentru ce ai facut, este superok, simti ca tot efortul nu este in zadar si esti motivat sa continui. Daca in schimb simti altceva, atunci incerci sa fi conservativ si incepi sa te retragi cate un pas. Marele meu noroc este ca foarte mare parte din voi sunteti niste oameni deosebiti si chiar daca ma simtiti tensionat, obosit, uneori chiar dezamagit, stiiti sa ma aduceti inapoi pe sine.
Acum am o perioada in care trebuie sa ma linistesc, sa ma adun, sa-mi rezolv problemele la Sibiel. Apoi am sa ma apuc din nou de treaba. Impreuna cu Bogdan o sa lansez zilele astea chestionarul de care v-am mai vorbit si de a carui raspunsuri o sa am mare nevoie pt a evalua ce am de facut in continuare.
steliana:
--- Citat din: admin din Marți, 02 Octombrie 2012, 18:12 ---Acum am o perioada in care trebuie sa ma linistesc, sa ma adun, sa-mi rezolv problemele la Sibiel.
--- Terminare citat ---
"Problemele nu pot fi rezolvate cu acelasi nivel de gandire cu care au fost create." :) - Einstein
fara dorinta, nu avem revelatie! ;)
Navigare
Du-te la versiunea completă