Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
Tania:
Despre tabara de la Sibiel un singur cuvint: EXCELENT!...
Si aici intra: oameni deosebiti - participanti si gazde...participante cu totul-, atmosfera dinamica, plina de voie buna, primire foarte calduroasa, locatie foarte frumoasa...etc... Nu are sens povestit... trebuie MUSAI vazut!
Capsuna v-a incitat, sunt sigura, cu detaliile prezentate! Si e doar o mica parte!
Eu va multumesc tuturor celor care ati fost acolo!...
capsuna:
Dragul nostru DJ esti deja de-al nostru si fara tine petrecerea noastra nu ar fi avut acelasi farmec! Multumim! :-*
admin:
Pe_jumatate, este adevarat ca totul s-a realizat cu efort, dar vreau sa ma crezi foarte sincer in ce scriu, ca toti aceia pe care i-ai enumerat, si-au facut treaba cu foarte multa placere. Dupa ce ati plecat toti, am ramas cu Vicentiu si Ionut si le-am multumit la randul meu pentru modul in care m-au inteles si m-au ajutat. Stii care a fost replica lui Vicentiu? Mi-a spus: "Asa de bine nu m-am simtit cu cineva, de cand am fost in liceu" Fiind la serviciu, asta spune mult...Ne-am distrat impreuna cu voi atat de bine, incat merita orice efort! Si pentru noi, asa cum am mai scris, au fost doua zile minunate. Ne-am simtit efectiv inconjurati de prieteni, de oameni care ne-au devenit foarte apropiati.
capsuna:
Curtea pensiunii
admin:
Tania, in timp ce-i raspundeam Jumatatii, mi-a aparut mesajul tau. Iti multumesc si tie foarte mult si repet, vad ca a intrat si Adi DJ si vad ca si pentru el a fost acelasi lucru, ne-am bucurat si distrat si noi organizatorii in egala masura cu voi. Am ajuns acasa cu zambetul pe buze si nu ne mai oprim cu Samiza povestind de voi. Ati fost extraordinari si voi stiiti foarte bine, ca oricat de bine si profesionist ai pregati ceva, daca cei carora te adresezi, nu stiu si nu inteleg sa foloseasca ce le pui la dispozitie, nu iese nimic. Totul a iesit foarte bine in mare proportie datorita voua, pentru ca ati lasat orice neincredere, orice sentiment de reticenta si ati stiut sa participati. Credeti-ma ca organizez sute de grupuri si evenimente si vorbesc in cunostiinta de cauza. Fara veselia voastra, fara bucuria voastra, nimic din ce am gandit si am pregatit noi nu ar fi iesit asa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă