Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
Saturnianul:
:o :o Vreau şi eeeuuuuuuuu! :)
admin:
Da, Cristi voi ramaneti si pentru mine si pentru comunitate "Cei douazecisicinci". Pentru a ajunge acolo unde iti doresti, inevitabil trebuie sa incepi. Cu ceva si cineva.
pe_jumate:
buna seara la toata lumea!
asa cum poate stiti, unii dintre voi, eu m-am dus acolo peste plan, cu intentia de a ajuta cu transportul unui participant-doi, de a face cunostinta cu cei care participa si de a ma intoarce in aceeasi zi la bucuresti, dar, dupa cum au asezat lucrurile sortii (si organizatorii mai ales!) am ramas pe parcursul intregii tabere.. iar acum as vrea sa pot exprima in cuvinte incantarea de a fi fost alaturi de toti ceilalati pionieri in prima tabara a comunitatii singles camp!
asa ca, sistematic si foarte telegrafic, zic asa:
1. pensiunea, confort, dotari, functionalitate - exceptional!
2. peisaj, aer, pozitionare, frumusete a locului - incredibil!
3. mancare, bautura, arta culinara, cantitate, calitate - mult peste asteptari! (eu n-am mai vazut si gustat asa ceva pana acum!)
4. program impus: iti taia rasuflarea!
5. program liber: o feerie!
6. rezultat: un prim centru de cristalizare in comunitatea deja existenta, format din oameni care si-au regasit entuziasmul si s-au "redescoperit" pe ei insisi alaturi de altii asemenea, in pasi naturali si veseli..
PS nu zic nimic concret despre program, ca sa nu fur din surpriza celor care urmeaza
pe_jumate:
totul a fost posibil datorita efortului colosal al organizatorilor (Admin, Samiza, Remus, Vicentiu, Ionut, multumesc, Capsunica pentru comentariile din treritoriu la vremea respectiva :-*)
Multumim mult tututor pentru daruire si puterea de nu ne fi aratat nici o clipa de epuizare din multele ceasuri de efort pentru reusita acestui eveniment ..
DJ ExcceS:
Buna seara tuturor ... dar in special celor care au fost prezenti la debutul acestui program inedit!
Mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc si sa petrec cu voi doua seri minunate. Chiar daca organizez si animez petreceri de mai bine de un deceniu, debutul acestui program alaturi de voi a fost o experienta noua si pentru mine. Sper ca de acum inainte sa ma "adoptati" si pe mine in grupul vostru si sa ne revedem ori de cate ori va fi posibil. Ati fost si sunteti cei mai minunati "party people", iar pentru mine ca DJ, KJ si MC a fost si va fi o mare placere sa petrec alaturi de voi acolo la Sibiel.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă