Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (42/96) > >>

adria:
aha, e bine de stiut
oricum, e foarte frumos

Crista:
Sunt sigura ca v-ati gandit si la cei de acasa,deci vor mai veni impresii.Ma uimeste cata rezistenta,ce de activitati,cand ati mai dormit? Cred ca cei care au facut-o au regretat apoi cate s-au petrecut in absenta lor.Abia astept urmatorul week-end,insa nici de anul nou nu prea ma descurc cu statul tarziu... Sunteti asteptati ,nu dormiti nici maine,cand va intoarceti de la sercivi!

CristianNasalean:
Sunt foarte mandru sa fiu printre pionierii acestui proiect pe cat de indraznet pe atat de necesar in mediul mioritic. Pot sa ma laud ca fac parte din cei douazecisicinci (cum se pare ca ne-a numit admin-ul) care au participat la prima tabara. Si o spun nu doar cu mandrie ci si ca un indemn pentru toti ceilalti de pe forum si nu numai.

Desi in urma cu doar 48 de ore nu ne cunostea decat din ce mai citeam pe forum si bine-nteles din ce ne ajuta imaginatia (unori bolnava  ;)), acum parca ne stim de o viata. Atat pare ca am petrecut impreuna! NU pot si NU vrea sa cred ca vreunul dintre cei douazecisicinci mai poate zice ca e singur de acum incolo. E adevarat ca ne-am intors la tot ce lasasem in urma acum doua zile, insa mai bogati fiecare cu cel putin 24 de prieteni. De fapt spun prostii. Eu ii adaug aici si pe cei care cu multa pasiune au pus atat de mult efort, caldura sufleteasca, timp, si bani din a face acest proiect o realitate, un succes. Samiza, Gigi, Remus... mii de multumiri si din suflet va doresc tot ce e mai bun pe lume!!

Cat de spre ce s-a intamplat la Sibiel... ramane in Sibiel  ;)

Catherinna:
Hai awama,marcutza,carmentoma, pe_jumatate, stau cu sufletul la gura  :o

capsuna:
Aceasta este pensiunea Sibiel

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă