Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
admin:
Raisa, da-mi te rog pe personal, numele si telefonul tau.Stiu ca mi le-ai trimis, dar nu gasesc acum unde le-am salvat. Imi cer scuze de dezordine. Nu ma caracterizeaza dar uite mi se mai intampla si mie.
adria:
buna seara tuturor
cat va invidiez, in sensul bun al cuvantului, ca va intalniti la acest eveniment
razbate emotia asteptarii unei asemenea intalniri din vorbele voastre
sper sa ajung si eu odata la o intalnire cu voi
pana atunci, va urez sa va distrati excelent
de-abia astept sa citesc ce o sa scrieti
admin:
Anul acesta are sa fie plin de actiuni asa ca doar cine nu vrea nu o sa participe. Au sa fie intalniri, week-enduri, vacante, tururi, workshopuri, asa ca fiecare isi va putea alege ce ii este mai aproape de ce-si doreste si mai interesant.
Crista:
Am citit tot dar tot nu am inteles cum se face inscrierea - eu am inteles ca se face ca aceea pentru forum,din coltul de sus.Dar acolo nu apar multe informatii.Deci,please,o confirmare a inscrierii mele sau a ineficientei mele de a ma fi inscris la locul potrivit pentru actiunile de singles camp.Cred ca doar admin-ul imi poate raspunde.
admin:
Crista, sub patratelul acela cu Inscriere in comunitate, exista mai jos, tot pe partea dreapta doua butoane, coboara cu mouse-ul si o sa le remarci mai usor, unul este pentru a te informa despre taberele viitoare ("Vacantele Singles Camp") - are in drepta o iamgine cu podul peste raul Sibiel, iar mai jos este un buton pt Inscriere la tabere. Daca apesi pe buton, ti se deschide un formular cu optiunile pt tabare. Scrie perioada in care vrei sa participi (o iei de la informatiile despre tabere) si informatiile ajung la mine. Am sa le trimit agentiei, iar Samiza are sa te sune. Daca nu te descurci, te rog comunica-mi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă