Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
raisa29:
Multumesc pt incurajari.robabil ca ma credeti nebuna acum.
Daca semai poate merge,astept detalii.Multumesc
Lunaintrestele:
--- Citat din: admin din Duminică, 21 Martie 2010, 20:02 ---Doar acum reusesc sa scriu, am avut nevoie de cateva ore sa finalizez raspunsurile la Email si m-am delectat un pic la un jar in curte cu cativa prieteni. Acum am revenit: Raisa nu vreau sa te simti asa, vreau sa vii, indiferent ce probleme de sanatate ai. Rolul unei echipe sau a unui grup este sa ajute, acesta este cel mai important lucru, si acesta este cel care da incredere. Distanta de la pensiune pana acasa este pret de 20 minute cu masina, iar cand ultimul dintre voi pleaca la culcare, plec si eu spre Sibiu, iar dimineata voi fi inapoi, deci VOI FI PERMANENT CU VOI, PROMIT ASTA!!!!
--- Terminare citat ---
Admin raman la parerea mea ca trebuie sa fi prezent .
Si ce va inghesuiti sa mergeti toti in prima serie ...vor mai fi si alte intalniri:) unde voi fi si eu prezenta:)
admin:
Raisa, te-am notat pentru prima serie. Maine Samiza va suna pe toata lumea care s-a inscris, nu este exclus sa existe si vreo renuntare si atunci gandurile si reprosurile pe care ti le-ai facut sunt de prisos. Oricum nu era nici un fel de problema cu naveta!
Lunaintrestele:
--- Citat din: raisa29 din Duminică, 21 Martie 2010, 20:32 ---Multumesc pt incurajari.robabil ca ma credeti nebuna acum.
Daca semai poate merge,astept detalii.Multumesc
--- Terminare citat ---
Nu te credem de loc nebuna , nu uita ca toti suntem prieteni aici si faci si tu parte din grup:).
Te asteptam pe la o cafeluta dimineata daca nu mai esti acum on, acolo ne vom cunoaste mai bine:)
raisa29:
Buna,
Astept cu nerabdare sa va cunosc.Chiar daca nu acum,poate la urmatorul weekend.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă