Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Joi, 25 Martie 2010, 21:46 ---Crista, sub patratelul acela cu Inscriere in comunitate, exista mai jos, tot pe partea dreapta doua butoane, coboara cu mouse-ul si o sa le remarci mai usor, unul este pentru a te informa despre taberele viitoare ("Vacantele Singles Camp") - are in drepta o iamgine cu podul peste raul Sibiel, iar mai jos este un buton pt Inscriere la tabere. Daca apesi pe buton, ti se deschide un formular cu optiunile pt tabare. Scrie perioada in care vrei sa participi (o iei de la informatiile despre tabere) si informatiile ajung la mine. Am sa le trimit agentiei, iar Samiza are sa te sune. Daca nu te descurci, te rog comunica-mi.
--- Terminare citat ---
M-am lamurit si eu si cu ocazia asta m-am inscris la excursia de la Budapesta si Viena din iunie!
:D
luciamanta:
Buna dimineata. Va doresc o duminica a Floriilor cu mult soare in suflet! Puteti sa imi spuneti, va rog frumos, cum pot ajunge la Sibiel? Adica, adresa exacta? Multumesc mult.
iudith:
Sibiu-Orlat-Sibiel
admin:
I-am raspuns pe personale luciei. Sibiu - Orlat - Sibiel este o varianta. Mai scurta, dar cu cateva probleme de orientare. Mai simplu, dar mai lung cu 2 km traseul: Sibiu - Cristian - stanga intrarea in Sacel - halta Sibiel - Sibiel - Crinti
Sunt 5 panouri mari, cine vine cu masina este imposibil sa nu se descurce.
luciamanta:
--- Citat din: admin din Duminică, 28 Martie 2010, 19:40 ---I-am raspuns pe personale luciei. Sibiu - Orlat - Sibiel este o varianta. Mai scurta, dar cu cateva probleme de orientare. Mai simplu, dar mai lung cu 2 km traseul: Sibiu - Cristian - stanga intrarea in Sacel - halta Sibiel - Sibiel - Crinti
Sunt 5 panouri mari, cine vine cu masina este imposibil sa nu se descurce.
--- Terminare citat ---
Multumesc mult pt.ajutor1 O seara cat mai placuta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă