Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Duminică, 21 Martie 2010, 09:58 ---Scrieti-mi pe Email, am sa renunt la locul meu in pensiune, pt a mai crea un loc. office@singlescamp.ro. Mentionati va rog numele si numarul de telefon.
--- Terminare citat ---
Eu zic ca trebuie sa fii cu noi. Multi depindem de tine. Nu vreau sa fiu egoista cu cineva care doreste sa vina si depinde de locul la care renunti tu, dar e prima intalnire si noi "problemele" am vrea sa te avem printre noi. Poate macar gasesti ceva prin zona sa te putem contacta. :)
Lunaintrestele:
Si eu sunt de aceiasi parere ca Admin trebuie sa fie nelipsit de la aceasta prima intalnire.
raisa29:
Buna,
Mi-e foarte greu sa cred ca voi putea urca pe munte,pt ca eu am probleme de la un accident de masina.Nu as vrea sa incurc pe nimeni si nici sa fiu o povara.Imi cunosc limitele.Probabil ca din aceasta cauza nu pot sa fiu cu cineva.
Imi pare rau ca v-am deranjat.
Multumesc :'(
admin:
Doar acum reusesc sa scriu, am avut nevoie de cateva ore sa finalizez raspunsurile la Email si m-am delectat un pic la un jar in curte cu cativa prieteni. Acum am revenit: Raisa nu vreau sa te simti asa, vreau sa vii, indiferent ce probleme de sanatate ai. Rolul unei echipe sau a unui grup este sa ajute, acesta este cel mai important lucru, si acesta este cel care da incredere. Distanta de la pensiune pana acasa este pret de 20 minute cu masina, iar cand ultimul dintre voi pleaca la culcare, plec si eu spre Sibiu, iar dimineata voi fi inapoi, deci VOI FI PERMANENT CU VOI, PROMIT ASTA!!!!
FIF:
abia ai gasit ideea raisa... nu te retrage inainte de a face ceva pentru tine. plimbarea nu va fi obligatorie. mergi si nu vei regreta! bafta
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă