Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (21/96) > >>

Lunaintrestele:

--- Citat din: FIF din Duminică, 21 Martie 2010, 09:01 ---
--- Citat din: awana din Vineri, 19 Martie 2010, 13:36 ---Am găsit pe net poze din Sibiel.

--- Terminare citat ---
Chiar daca sunt din Constanta, am stat 21 de ani la Sibiu/Saliste/Cristian. Va pot garanta ca zona e absolut superba. Cei care puteti merge nu veti avea ce regreta din punctul asta de vedere. Mie imi e un dor teribil de dealurile de la Sibiel, Saliste, Gura Raului, Jina.... Din pacate nu voi puteai ajunge la intalnirea asta, asa ca va invidiez ... pe cei ce veti merge!

--- Terminare citat ---

Bine ai venit ...si uite asa incet incet ne strangem cei din Constanta:)

Carmenus:
Salut!
Daca nu e prea tarziu si mai sunt locuri doresc sa ma inscriu si eu la even din 9-11 aprilie .
Sunt din Piatra Neamt si daca mai este cineva din zona poate veni cu mine , cu masina.
E o idee minunata . Felicitari!

ema:
dar din Tg. Mures este cineva?  :D

Carmenus:
Buna Ema ,
daca mai sunt locuri si pot sa merg si eu , pot trece prin tg mures si te iau si pe tine

ema:
Multumesc muuult  :-* ,
dar in week-end-ul din aprilie nu ajung acolo... poate alta data...
O sa fiu cu gandul alaturi de voi, sper sa aveti parte de o vreme minunata, sa va simtiti bine si sa ne impartasiti si noua din experienta grozava pe care o veti fi avut-o... :)

Oricum, sunt tare bucuroasa sa va fi intalnit si asa...virtual.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă