Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
admin:
Servus Alin! Stiu de la Samiza ca a primit ieri confirmarea si de la Pensiunea Andrei, deci se pot continua rezervarile, cu cazare la aceasta pensiune si masa la Pensiunea Sibiel. Este la cca 350 m distanta, de ,eveniment'...
stefic:
pt cei din bucuresti, stiu ca mar.drag s-a oferit cu un Land Rover, plecare de la Agip Militari, pe 27 sept pe la 7.30-8.00
Sunt 7 locuri si cred ca ne-am strans vreo 3-4.
verificati va rog discutiile de mai sus, in acest sens.
noiembrie:
Pe un drum sau altul, dupa cum ne vom organiza...vom ajunge la Sibiu si apoi la Sibiel !
Cei ce se cunosc...imbratisari, ganduri, zambete, glumite, atmosfera oarecum familiara...!
Noi, cei noi, mai stingheri, mai pe margine...mai un zambet,mai o privire, mai cautam un loc
din care sa avem imaginea grupului...am imaginatie in zugravirea tabloului, nu....?
Dragii mei,nu costa mult un zambet ptr. persoana singurateca din spatele tufei de tomnatele(
daca sunt),sau capita de fan...sau ce s-o mai gasi....Va multumesc !
stefic:
Hai ca ne-om adapta si cei noi, zic eu.
mai un vin, mai o tuica Cheesy, intram in atmosfera (glumesc).
simt ca vremea o sa tina cu noi.
corona:
Ma bucur sa observ ca suntem destul de multi cei noi veniti, asa incat ne va fi mai usoara integrarea. De abia astept sa ne cunoastem!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă