Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (21/78) > >>

wonderland:
noiembrie, tabloul ăsta mai are nevoie de niște schimbări de perspectivă :D

așează-te în mijlocul, nu la marginea lui. pentru că, în SC, și nu numai, important e unde te așezi tu și să primești zâmbete, oferind un zambet.

hai, ai să vezi, va fi  mai cald și vesel, dacă nu te ascunzi după tufe și căpițe  :kissing:

Nu-ți fă griji, cu Gigi și cu toată lumea de acolo, nu e nevoie decât de încredere și voie bună. :dance:

noiembrie:
Buna, ai multa dreptate, nu prea stiu sa ma asez, nu de pe margine se cucereste lumea
vremurile s-au schimbat, castiga cei ce stau in centru, sa poti fi vazut cu usurinta.Oamenii nu mai cauta
nu-si mai imagineaza, nu mai lupta, doar iau....ce li se ofera....!Novice sunt, o sa arat naturalete.
In SC. exista un ritual de botez al recrutilor...ca sa stiu.....!?

wonderland:
 ;D tu intrebi cum am intrebat eu, la sfârșitul primei mele excursii - dacă există vreun...ritual de despărtire.

Nimic formalizat, noiembrie, draga mea. Se încurajează naturalul si firescul. Zău, nu-ți fă griji.
Dacă te-ai inscris - înseamnă că ești hotărâtă sa faci ce ține de tine să-ți oferi momente frumoase.   :thumbup:

Tatiana:

[/quote]
Superb mesaj, bravo Noimebrie!:)
Ideea SC e ca toata lumea impreuna si fiecare in parte sa se simta bine. Hai sa ne bucuram de cilpele traite impreuna si sa invatam, sau sa ne reamintim, sa daruim inainte de a primi! :)

eEduard:

--- Citat din: noiembrie din Miercuri, 04 Septembrie 2013, 15:45 ---Dragii mei,nu costa mult un zambet ptr. persoana singurateca din spatele tufei de tomnatele(
daca sunt),sau capita de fan...sau ce s-o mai gasi....Va multumesc !

--- Terminare citat ---

Nu deranjăm persoanele din spatele tufelor...sau a căpițelor de fân! :blush: :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă