Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (6/78) > >>

kike:
INTREBARE: Cum invingi o zi de marti?
RASPUNS: Platesti avansul pt SARBATOAREA RECOLTEI ;)
Fete dragi, m-ati convins.....vin si eu :yeah:

murandra:
Ma bucur Kike ca am reusit sa te convingem. Oare noi sau poate atmosfera? sau ambele? Orice te-ar fi convins sunt sigura ca experientele placute de pana acum te-au determinat sa o faci :) Abia astept sa ne revedem departe de tumultul citadin, in atmosfera specifica SC :) :) :)

aprilie:
Ma inscrisesem si eu la sarbatoarea recoltei dar a trebuit sa renunt in favoarea excursiei din Mtii Buzaului care este imediat in week-end-ul urmator ... Ma gandesc eu ca nu pot sa lipsesc de acasa atat de des si la intervale atat de mici de timp, mai ales in perioada scolii .... sau ... pot ?!  :-\ Oricum imi pare tare rau ca nu voi participa ...

lumiere:
Salut, prieteni!
Bineinteles ca vin si eu! Si cum la Sibiel sunt balcoane fara numar, nu se pune problema sa gasesc o camera. Oricum, eu tot cu Iuliana vreau sa stau. Si pun intentia ferma sa facem o paranghelie si mai mare decat anul trecut, si sa cream o atmosfera si mai vesela decat in Apuseni sau pe Cheile Nerei. Deci, pazea ca vin!

kike:
Yupiiiiiiiiii! Vine Pink! Tot Universul va lucra pt noi :yeah: Nici nu vreau sa ma gandesc ce va iesi :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă