Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
lumiere:
Eu ma bucur si mai tareeeeeeeeeeeee! Gata, am si platit si acum dansez prin bucatarie! Mi-am dezbracat si degetelul, asa ca sa inceapa paranghelia!
murandra:
Mama mama, acu am recitit mesajele de la actiunea Sibiel sa vad cine vine. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va iesi :D
Parca ne-am cules si ne-am adunat *|*
Ma bucur lumiere ca te-ai hotarat sa vii si tu :dance: si daca ai inceput paranghelia de acu :applause: ai grija sa te tina pana la toamna :dance:
Tania55:
Asteptati ca vin si eu !! (am platit avansul) ... Sibiel ne asteapta :thumbup: ... si cum cei vechi instruiesc pe cei noi, mie sa-mi spuneti cu ce sa ma imbrac, ca nu stiu .......
kike:
Sincer, Tania, e pacat sa te-mbraci :blush: Dar, daca insisti, cam ca in Nera...cu exceptia costumului de baie :)...asta daca Gigi nu stabileste pana atunci un dress code :)
Tania55:
--- Citat din: kike din Miercuri, 31 Iulie 2013, 14:42 ---Sincer, Tania, e pacat sa te-mbraci :blush: Dar, daca insisti, cam ca in Nera...cu exceptia costumului de baie :)...asta daca Gigi nu stabileste pana atunci un dress code :)
--- Terminare citat ---
Really ? :-\ ;) :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă