Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
murandra:
Vin si eu la Sibiel *|* nu de alta, dar mi-e dor de bucatele traditionale ardelenesti, de provenienta maghiara sau saseasca, nu conteaza, la gust sunt extraordinare, si mi-e dor de atmosfera ce-am avut-o in Apuseni. Din cate vad suntem multe "reloaded" pe aici, deci o tiroliana, fara ploaie torentiala e obligatorie :D
DAPHNICO:
M-am inscris si eu astazi pentru Sibiel dar nu am primit niciun raspuns , mail,referitor la plata avans etc.
As vrea sa stiu daca mai sunt locuri libere :help: Tare imi e teama sa nu ratez...ar fi a doua oara ( intentionam sa merg si in Delta dar nu s-a mai realizat ) .
Seara frumoasa ! :)
admin:
Mai sunt. Samiza a primit inscrierea ta, doar ca azi a mai lucrat sa recupereze ceva din urma...Zilele urmatoare ai sa primesti Email-ul de rezervare. Este posibil chiar maine pt ca imi spunea ca vrea sa mearga la birou....
DAPHNICO:
--- Citat din: admin din Vineri, 19 Iulie 2013, 19:30 ---Mai sunt. Samiza a primit inscrierea ta, doar ca azi a mai lucrat sa recupereze ceva din urma...Zilele urmatoare ai sa primesti Email-ul de rezervare. Este posibil chiar maine pt ca imi spunea ca vrea sa mearga la birou....
--- Terminare citat ---
Multumesc ! :)
admin:
Multi m-au intrebat de sarbatoarea recoltei si daca mai sunt locuri. Am discutat cu Samiza si mi-a spus ca in momentul de fata sunt peste 45 de inscrieri, pt care pt mai mult de jumatate a transmis Email-ul de rezervare. Urmeaza sa o faca si pt restul.
Explic acum celor mai noi: rezervarile raman deschise, pana in momentul in care lista ajunge la 42 de confirmari. Rezervarile se fac in ordinea platii avansurilor, nu a inscrierilor. Deci daca doriti sa participati, trebuie sa raspundeti la Email-ul Samizei, comunicandu-i daca ati facut plata avansului sau daca urmeaza sa achitati. Ea isi noteaza la observatii comunicarea voastra si stie in acest fel la ce numar aproximativ de participanti s-a ajuns. Neraspunzand in nici un fel, nu stie daca mai sunteti sau nu interesati de excursie si atunci lasa in continuare rezervarile deschise.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă