Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (48/78) > >>

Sherban:

--- Citat din: mar.drag.5 din Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 07:44 ---Aprilie, DN1 a fost invocat numai in situatia in care vine viscolul in Romania, lucru foarte putin probabil... Daca Transalpina nu va fi inchisa, pe acolo vom merge. Daca o sa fie inchisa vom merge pe Valea Oltului.

Pentru stefic,  sherban si embo: cu ceilati colegi de drum am discutat pe mail si s-a propus sa plecam la ora 8 de la AGIP Militari. O propunere inteleapta... Va fi acceptata daca si voi sunteti de acord!

Ce parere aveti?

--- Terminare citat ---

Si eu sunt ok cum decide majoritatea. Doar sa stiu unde ramane punctul de intalnire final...sa stiu cum fac cu masina :) pana la aceasta ora  ok agip militari, 8 dimineata

mioara:
Ana-Maria,
E drept ca eu ma trezesc cam pe ultima suta, dar, daca inca nu ti-ai luat bilet de tren si ai vrea sa vii cu masina, sa stii ca pot sa te iau din Brasov - eu vin din Sfantu Gheorghe. Plec pe la 13.30, deci pe la 14 voi fi in Brasov, nu ajungem in Sibiu chiar cand ar ajunge trenul cu care ai vrea sa pleci, dar precis ca ajungem pe lumina in Sibiel.
Daca iei in calcul si aceasta varianta, da-mi de stire, te rog, si vorbim!
 :)

aprilie:

--- Citat din: stefic din Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 11:53 ---Si cred ca daca ne-am adunat sa mergem cu mar.drag cu masina sa ramanen in echipa asta. DN1 desi e plictisitor, ma gandesc ca suntem 7 si nu ne vom plictisi deloc ...

--- Terminare citat ---
Eu m-am “adunat” in jurul unei idei .. acordul meu a fost pentru o propunere.si anume aceea de a ajunge la Sibiel mergand pe Transalpina. Eu am ales traseul (pentru inedit si frumusestea lui), nu mijlocul de transport... Daca o echipa se formeaza in jurul unui proiect, aceasta se poate destrama daca si proiectul se schimba.
Pot intelege ca din cauza unor conditii meteorologice nefavorabile nu vom putea merge pe Transalpina dar nu inteleg ce sa cautam pe DN1 si in Brasov … ???   :o  Destinatia este Sibielul, Marginimea Sibiului … pai atunci haideti sa profitam de timpul pe care il avem la dispozitie pentru a vizita Marginimea … nu este putin mai in firescul lucrurilor si in specificul excursiei ?
Cateva obiective care v-ar putea interesa pe Valea Oltului si in Marginime: Manastirea Cozia, Castrul Roman Arutela, bisericile fortificate din Orlat si Cristian, Cisnadioara (cetate anul 1200), lacul si barajul de la Gura Raului, Paltinis si schitul Paltinis cu mormantul lui Ctin Noica, Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel (daca sambata alegem sa ne petrecem ziua cu Feli), centrul vechi al Sibiului …

Multumesc Marian pentru intelegere si ne vedem la Agip Pacii la ora 8 … Transalpina sau Valea Oltului … Numai bine!

noiembrie:
Buna dimineata !
1.Apartenenta la un grup impune in primul rand relationare si mai apoi actiune si obiective
2.Minoritatea se supune majoritatii, prezenta unui lider e necesara, altfel grupul pare doar o adunatura
3.In cazul unui grup constituit din membri ce nu se cunosc, in mare parte,nu uitati acasa:rabdarea, toleranta, puterea de adaptare!
4.Oricat de indragostita de locuri as fi, voi pune pe primul plan securitatea vietii!

Acestea fiind zise, astept sa luam cea mai buna hotarare, in timp record!Va imbratisez , grup"mar drag" !

aprilie:
Foarte bine spus, noiembrie, ai pus punctul pe "i"  :thumbup:  Dar ... daca nu sunt indiscreta, ce-ti starni asemenea reflectii ?  ???

--- Citat din: noiembrie din Luni, 23 Septembrie 2013, 08:13 ---4.Oricat de indragostita de locuri as fi, voi pune pe primul plan securitatea vietii!

Acestea fiind zise, astept sa luam cea mai buna hotarare, in timp record!Va imbratisez , grup"mar drag" !

--- Terminare citat ---

Eu credeam ca hotararea s-a luat deja, nu era nimic complicat... Daca nu e Transalpina, Valea Oltului nu-ti pune in pericol viata mai mult  decat o face Valea Prahovei ...

Degeaba am scris 2 posturi ca tot nu s-a inteles nimic ... |o  sa mai scriu inca unul ?  :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă