Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (47/78) > >>

mar.drag.5:
Aprilie, DN1 a fost invocat numai in situatia in care vine viscolul in Romania, lucru foarte putin probabil... Daca Transalpina nu va fi inchisa, pe acolo vom merge. Daca o sa fie inchisa vom merge pe Valea Oltului.

Pentru stefic,  sherban si embo: cu ceilati colegi de drum am discutat pe mail si s-a propus sa plecam la ora 8 de la AGIP Militari. O propunere inteleapta... Va fi acceptata daca si voi sunteti de acord!

Ce parere aveti?

stefic:
ora 8.00 Agip Militari - de acord.

Si cred ca daca ne-am adunat sa mergem cu mar.drag cu masina sa ramanen in echipa asta. DN1 desi e plictisitor, ma gandesc ca suntem 7 si nu ne vom plictisi deloc, trece timpul repede daca vorbim, cantam etc. Oricum Transalpina sau Valea Oltului sunt de preferat si de vis. Sa vedem si daca vremea tine cu noi.

Fiti veseli, mai e putin!

EmBo:
Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Raman in grupul Roveristilor.
Nu e cazul sa punem problema unei ninsori abundente la sfarsitul lui septembrie care sa determine inchiderea Transalpinei.
Inteleg ca ati schimbat ora de la 7.30 la 8.00?

EmBo:
Si chiar daca ar fi zapada, Land Roverul se descurca.

DAPHNICO:

--- Citat din: embo din Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 14:07 ---Si chiar daca ar fi zapada, Land Roverul se descurca.

--- Terminare citat ---

Embo,
sunt sigura ca nu va fi nicio problema ! 
Te imbratisez  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă