Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (49/78) > >>

stefic:
o luam de la inceput!.
salut!
Ne vedem vineri la Agip Militari la ora 8.00, cu forte proaspete si ganduri pozitive. Si decidem cum vom merge.
Fiecare dintre noi va avea buna voie si cafeaua de dimineata (probabil), restul rezolvam la fata locului, ca doar suntem majori si vaccinati.

Forta!

aprilie:

--- Citat din: stefic din Luni, 23 Septembrie 2013, 14:08 ---Ne vedem vineri la Agip Militari la ora 8.00 ............. Si decidem cum vom merge.

--- Terminare citat ---

:2funny: no, no  :coolsmiley: daca vreti pe DN1 mie sa-mi spuneti din timp, nu vineri la ora 8  :2funny:

stefic:
aprilie, cum zisese si mar.drag, DN1 era si este ultima solutie. aici nu l-a contrazis nimeni.
si tot mai avem 2-3 variante de ales. deci avem ce sa supunem la vot.

de ce te chinui? zau! io stiu ca a venit toamna (si nu mai e primavara), si nu inteleg de ce nu pot sa atasez emoticoane (ca-mi tot bat in cap deasupra textului - parca rad la mine).

hai la 8 la agip, c-o sa fie bine, zau!

aprilie:

--- Citat din: stefic din Luni, 23 Septembrie 2013, 15:07 ---aprilie, cum zisese si mar.drag, DN1 era si este ultima solutie. aici nu l-a contrazis nimeni.
si tot mai avem 2-3 variante de ales. deci avem ce sa supunem la vot.

de ce te chinui? zau! io stiu ca a venit toamna (si nu mai e primavara), si nu inteleg de ce nu pot sa atasez emoticoane (ca-mi tot bat in cap deasupra textului - parca rad la mine).

hai la 8 la agip, c-o sa fie bine, zau!

--- Terminare citat ---

stiu ca va vine greu sa credeti dar eu mai si glumesc  :2funny: pe bune !!!

Sherban:
si intrebarea zilei...nu stiu care e agip militari, unde am confirmat eu ca ajung :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă