Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
murandra:
--- Citat din: murandra din Miercuri, 11 Septembrie 2013, 16:41 ---Noi suntem 3 persoane intr-o masina care pleaca vineri dupa amiaza din Bucuresti, in jur de ora 16, mai repede nu putem. Deci, daca ai fi interesata sa te cuplezi cu noi, in aceste conditi, da de veste cum am putea comunica off the forum
--- Terminare citat ---
Rectificare: Suntem 2 persoane intr-o masina care va pleca in jur de ora 14 maxim 15 din Bucuresti. Nu de alta, dar sa ajungem pana la ora 19 cand incepe cina :yeah:
Daca mai e cineva interesat de aceasta varianta de transport, sa dea de veste :D
noiembrie:
--- Citat din: mar.drag.5 din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 12:36 ---Acum, ca lista pentru Land Rover este completa si arata asa:
1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5
va urez Bun venit la bord!
Stie cineva de Stefic, n-a mai postat nimic..daca nu mai e single ne bucuram, din suflet, o asteptam
cu un cuvant macar... :)
--- Terminare citat ---
noiembrie:
Scuze, mar.drag ,n-am tras linie unde trebuie, ultima fraza este a mea..si simtamantul asemenea..
Tatiana:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 16 Septembrie 2013, 09:39 ---Eu si cu alexas ne-am gandit asa:
- venim cu autobuzul (cursa Fany - care pleaca la 7,30 de la Autogara Militari si ajunge la 12,30 in Sibiu);
- lasam bagajele la Gara Sibiu (care e alaturi, lipita de autogara, costa cativa lei "gararea" bagajelor la ei);
- ne plimbam prin centrul Sibiului (care e f.aproape de gara, se ajunge pe jos in 5 minute), ne pozam, bem o cafea, mancam o prajitura (eventual un cataif in Piata Mica, la "Zorba" mmmmiamyyy!!!);
- cand se face de ora 15,30 venim fain-frumos la gara si ne imbarcam pentru Sibiel.
Si-am incalecat p-o șa si v-am spus povestea asa pen'ca asteptam sa ni se alature si alte doritoare/doritori. :) Daca vreti sa veniti cu noi, scrieti aici. :D Pentru intoarcere o sa ne facem rezervare la cursa Transmixt care pleaca din Sibiu la 15,30 si ajunge in Bucuresti la 21,06. Asta daca nu cumva ne ia si pe noi cineva cu masina... dac-o mai fi loc pe la cineva din Bucuresti (in caz de, multumim anticipat si, cum e obiceiul in SC, contribuim la benzina :) )
1. Tania - gara 15:30
2. Corona - gara 15.30
3. Ana-Maria T. gară 15.38
4. Alexandra S. - gara 15,30
5. Maria M. - gara 15,30
--- Terminare citat ---
Maria, as veni si eu cu rata de Sibiu+ Sibiel. Ai idee cat costa drumul in varianta asta? Pupici
Mari_a:
Pentru dus e 45 lei (cu Fany) -> amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=643&did=520&zi=2013-09-27&pas=1-0-0-0-0
...iar pentru intors (daca nu se indura nimeni de noi! :D ) avem varianta Transmixt (pleaca la 15,30) cu 52 lei, sau tot Fany (la 16,15 , pleaca de langa autogara, la bisericuta aia de langa parc) cu 45 lei ->amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=520&did=643&zi=2013-09-29&pas=1-0-0-0-0
Tatiana, te asteptam. Si pe oricine agreeaza varianta asta si are chef de o plimbare prin centrul vechi al Sibiului. :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă