Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (44/78) > >>

mar.drag.5:

--- Citat din: noiembrie din Luni, 16 Septembrie 2013, 13:14 ---Scuze, mar.drag ,n-am tras linie unde trebuie, ultima fraza este a mea..si simtamantul asemenea..

--- Terminare citat ---
Noiembrie,
Nu este nicio problema!

Tatiana:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 16 Septembrie 2013, 13:43 ---Pentru dus e 45 lei (cu Fany) -> amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=643&did=520&zi=2013-09-27&pas=1-0-0-0-0

...iar pentru intors (daca nu se indura nimeni de noi!  :D ) avem varianta Transmixt (pleaca la 15,30) cu 52 lei, sau tot Fany (la 16,15 , pleaca de langa autogara, la bisericuta aia de langa parc) cu 45 lei ->amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=520&did=643&zi=2013-09-29&pas=1-0-0-0-0

Tatiana, te asteptam. Si pe oricine agreeaza varianta asta si are chef de o plimbare prin centrul vechi al Sibiului.  :-*

--- Terminare citat ---

Mercic Maria!

In ceea ce priveste returul eu n-as spera sa poata sa ne ia cineva in masina pentru cu siguranta vor fi pline... din acest motiv iau in calcul si varianta de a fi sofer....bineinteles cu aceleasi ore de plecare ca si autobuzele. Tinem legatura!

Tania55:
am citit meniul  ;)  :o   :D  ......  si va sfatuiesc sa va aduceti triferment sau colebil pastile, sa nu-mi cereti mie, eu aduc doar "tinctura de propolis" (cei din Cheile Nerei stiu)  :)

stefic:
salutare tututor, raman pe lista mar.drag. Nu m-am razgandit deloc, am avut niste dubii o perioada, mi-am revenit.
Am fost la cules de struguri si mere o saptamana jumate, abia am m-am ieri. Nu-mi vine sa cred cati ne-am adunat! O sa fie o gasca maaaareeee!
super!
Cred ca nu Land Rover-ul o sa fie semnalul de recunoastere, ci cafeaua de dimineata. Cine are o cafea in mana, sigur e pt Land Rover (nu reusesc sa atasez un smile aici).

noiembrie:
In atentia grupului"mar drag"..oare sa ne gandim si la un plan B,vremea pare sa ne fie potrivnica...?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă