Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
EmBo:
Da, chiar, o poza cu masina (eventual echipata de zapada) n-ar strica. Asa o sa putem sa o recunoastem pe traseu. Dupa cum se stie pe la 7-8 dimineata misuna o gramada de Land-Rovere prin oras.
ana-maria:
Bună . Eu vin din Brașov cu trenul .
Acesta ajunge în gară la 15.38. Cred că sunt numărul 3 în lista Sibiu-Sibiel cu Tania și Corona
ana-maria:
--- Citat din: Tania55 din Vineri, 13 Septembrie 2013, 22:07 ---transport 27.09.2013, Sibiu - Sibiel :
1. Tania - gara 15:30
2. Corona - gara 15.30
3. Ana-Maria T. gară 15.38
--- Terminare citat ---
DAPHNICO:
--- Citat din: embo din Duminică, 15 Septembrie 2013, 12:57 ---Da, chiar, o poza cu masina (eventual echipata de zapada) n-ar strica. Asa o sa putem sa o recunoastem pe traseu. Dupa cum se stie pe la 7-8 dimineata misuna o gramada de Land-Rovere prin oras.
--- Terminare citat ---
Embo,
ma gindeam ( referitor la ce spui tu ???) ar fi buna si putina zapada (sa aduca si zapada !), sa faca citeva ture cu masina in conditii meteo nefavorabile, apoi un fimulet pus aici pe site... |o :-\
Cred , sper... imi doresc sa ai simtul umorului si sa nu te superi ! :)
Iti poti lasa adresa de mail si putem comunica mai simplu , e bine asa? :flori:
Mari_a:
Eu si cu alexas ne-am gandit asa:
- venim cu autobuzul (cursa Fany - care pleaca la 7,30 de la Autogara Militari si ajunge la 12,30 in Sibiu);
- lasam bagajele la Gara Sibiu (care e alaturi, lipita de autogara, costa cativa lei "gararea" bagajelor la ei);
- ne plimbam prin centrul Sibiului (care e f.aproape de gara, se ajunge pe jos in 5 minute), ne pozam, bem o cafea, mancam o prajitura (eventual un cataif in Piata Mica, la "Zorba" mmmmiamyyy!!!);
- cand se face de ora 15,30 venim fain-frumos la gara si ne imbarcam pentru Sibiel.
Si-am incalecat p-o șa si v-am spus povestea asa pen'ca asteptam sa ni se alature si alte doritoare/doritori. :) Daca vreti sa veniti cu noi, scrieti aici. :D Pentru intoarcere o sa ne facem rezervare la cursa Transmixt care pleaca din Sibiu la 15,30 si ajunge in Bucuresti la 21,06. Asta daca nu cumva ne ia si pe noi cineva cu masina... dac-o mai fi loc pe la cineva din Bucuresti (in caz de, multumim anticipat si, cum e obiceiul in SC, contribuim la benzina :) )
1. Tania - gara 15:30
2. Corona - gara 15.30
3. Ana-Maria T. gară 15.38
4. Alexandra S. - gara 15,30
5. Maria M. - gara 15,30
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă