Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
aprilie:
--- Citat din: DAPHNICO din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 19:34 ---Este in regula 7.30 ora de plecare,
--- Terminare citat ---
Pe buneee ?! S-a adjudecat ora 7,30 de intalnire ? :(( Aoleu, in ce m-am bagat !!! |o
Dar poate reusesc daca tot ma trezesc de vreo luna si ceva la ora 5 dimineata ... involuntar si total inexplicabil ...
Offfff !!!!!!!!!
Sherban:
Multumim mar.drag de urare si organizare...deja parca ma simt intr o ambarcatiune (cu vele eventual) unde capitanul ne ureaza "bun venit"! :) toate semnele par sa fie de bun augur, preambul al unui wk minunat!
Eu vin din afara buc, trebuie sa ma gandesc la o parcare safe unde imi pot lasa masina...deci nu stiu inca unde ne intalnim.
Oricum, confirm plecare la 7,30.
corona:
Tania iti multumesc ca m-ai trecut pe lista de Sibiu -Sibiel. Sper sa reusim sa luam legatura pana atunci. O s-o rog pe Samiza sa-mi dea datele tale de contact.
dauina:
--- Citat din: Sherban din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 21:21 ---Eu vin din afara buc, trebuie sa ma gandesc la o parcare safe unde imi pot lasa masina...deci nu stiu inca unde ne intalnim.
--- Terminare citat ---
Sherban,
Eu am lasat masina de cateva ori chiar acolo la Agip; am gasit otomobilu' intotdeauna asa cum l-am lasat...
mar.drag.5:
Aprilie,
Chiar vroiai 5:30 sa fie ora de plecare? Cred ca am gasi intelegere la colegii de drum!
O sa fie noapte, dar prima parte va fi pe autostrada... Ce zici?
;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă