Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (39/78) > >>

aprilie:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 14:51 ---Practic ziua de sambata o sa fie plina de activitati, asa ca aveti de unde sa alegeti. O sa fie si gospodareala din curte si pensiune, cu gem  la ceaun, paine de casa la cuptor, muraturi, tot felul de dulceturi, protap...Dar si tiroliana, Cristi are sa soseasca undeva in jur de 12.00 si cine vrea sa se dea pe firul de sarma, o sa o poata face pana la ora mesei. Mai sunt si activitatile cu Feli, care sunt convins ca o sa faca mare placere in special celor doritori de miscare. Eu am sa fiu responsabil de data asta de lucrurile mai domoale, adica de vizitat gospodaria familiei Banciu, de parcurs Muzeul de Icoane pe Sticla. 

--- Terminare citat ---

Trebuie sa studiez cum pot experimenta fenomenul de bilocatie pentru ca nu vreau sa ratez nici tirul cu arcul dar nici painea de casa la cuptor, nici mountain bike-ul dar nici protapul, nici tiroliana dar nici Muzeul de Icoane pe sticla  :yeah:
Super tare, Gigi! Multumim pentru ce ne pregatesti  :kissing:

EmBo:

--- Citat din: mar.drag.5 din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 12:36 ---Acum, ca lista pentru Land Rover este completa si arata asa:

1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5

va urez Bun venit la bord!

Cel mai bun loc de plecare este parcarea benzinariei AGIP de langa statia de metrou Pacii.

Avand in vedere ca traseul la ducere este foarte frumos as propune ca ora de plecare ora 7:30. Poate fi si 8:00, daca considerati ca este prea devreme... Puteti propune si alte ore...

Eu vin din cartierul Tineretului si va pot lua din drum. Plec de la Sincai si trec pe la Piata Unirii, Opera, Gradina Botanica, Apaca, Lujerului, AGIP Pacii. Nu ar fi o problema sa va iau de pe traseu. Cu conditia sa fim punctuali...

--- Terminare citat ---

7.30 la Pacii e bine. Punctul meu de pick-up este Gradina Botanica, pe traseu, deci ora o sa fie circa 7.15.

mar.drag.5:
Embo,

Daca toate lumea vrea sa plecam la ora 7:30 de la AGIP, atunci ora 7:15 la Gradina Botanica este perfect.

Aprilie,

Imi puteti scrie pe b88amv@yahoo.es, schimbam telefoane si adrese mail si putem comunica fara sa-i mai deranjam pe ceilalti, dar si pentru a putea schimba informatii... ATENTIE: este yahoo.es si nu yahoo.com!!!

noiembrie:
Multumim frumos, si ora si locul sunt Ok.ptr mine !

DAPHNICO:

--- Citat din: mar.drag.5 din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 12:36 ---Acum, ca lista pentru Land Rover este completa si arata asa:

1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5

va urez Bun venit la bord!

Cel mai bun loc de plecare este parcarea benzinariei AGIP de langa statia de metrou Pacii.

Avand in vedere ca traseul la ducere este foarte frumos as propune ca ora de plecare ora 7:30. Poate fi si 8:00, daca considerati ca este prea devreme... Puteti propune si alte ore...

Eu vin din cartierul Tineretului si va pot lua din drum. Plec de la Sincai si trec pe la Piata Unirii, Opera, Gradina Botanica, Apaca, Lujerului, AGIP Pacii. Nu ar fi o problema sa va iau de pe traseu. Cu conditia sa fim punctuali...

--- Terminare citat ---

Multumim mar.drag !

Este in regula  7.30 ora de plecare,  iar eu chiar de la Agip Pacii ma voi urca la bord.  :)
Mailul meu este daph_nico@yahoo.com.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă