Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (41/78) > >>

aprilie:

--- Citat din: mar.drag.5 din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 22:02 ---Chiar vroiai 5:30 sa fie ora de plecare? Cred ca am gasi intelegere la colegii de drum!

--- Terminare citat ---

Dar ce bine imi citesti gandurile !!! telepatie curata ... de fapt eu vroiam sa propun chiar ora 3 dimineata pt ca va fi ora la care voi fi gata cu bagajele ...  ;D

mar.drag.5:
Le faci de seara, NU?

Tania55:

--- Citat din: corona din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 21:22 ---Tania iti multumesc ca m-ai trecut pe lista de Sibiu -Sibiel. Sper sa reusim sa luam legatura pana atunci. O s-o rog pe Samiza sa-mi dea datele tale de contact.

--- Terminare citat ---
Corona, scrie-mi pe  popatania@yahoo.co.uk

aprilie:

--- Citat din: mar.drag.5 din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 22:52 ---Le faci de seara, NU?

--- Terminare citat ---
Are you talking to me ?  ::) Le incep seara si le termin dimineata  |o
Dar cred ca suntem  :offtopic:, iti scriu pe email ... ca sunt cuminte si nu mai vreau sa supar pe nimeni  :angel:

acbard:
Mar.drag.5 vezi ca deja a cazut prima ninsoare pe Transalpina , si , automat , a venit si prima inchidere a drumului.  Sa te interesezi inainte de plecare , pentru ca astia , chiar daca ai masina echipata (cum am vazut ca o ai), nu te lasa sa treci.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă