Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
frezya:
Admin,te rog sa-mi spui "Pensiunea 2 " cum se numeste si de la ce ora poate fi ocupata camera.
admin:
Pensiunea 2 este Gentiana, iar 3 este Andrei. Este ceea ce am primit de la Samiza ca si ordine a rezervarii, lucru care cred si sper ca se potriveste exact cu ceea ce stiati si voi la inscrierea dupa linia trasa la Pensiunea Sibiel. Ora de check in este incepand cu 14.00.
frezya:
Multumesc!
Stiam de cele doua pensiuni,dar nu stiam de o ordine a numerotarii lor,de aici nedumerirea mea.Nu-mi spunea nimic numerotarea.Iar ora la care poate fi ocupata camera ma intereseaza pentru ca intentionez sa vin cu o masina,fie ca ma contacteazaTatiana de la Alba asa cum am rugat-o pe Samiza,sau voi rezolva personal cu o masina care sa ma duca la Sibiel.
Imi cer scuze ,daca am deranjat ,dar nu stiu cum e mai bine:sa o sun pe Samiza sau sa cer date pe forum.Sunt la inceput si iau deciziile care mi se par potrivite in functie de moment.
admin:
Nu, nu nu m-a deranjat de loc! :) Lucrez in paralel la programul de Sibiel si la cel de Portugalia, printre mai si raspund la ceea ce primesc pe Email. De exemplu acum fac un meniu de botez. Campenesc. Nu reusesc intotdeauna sa ma mut cu gandul total...Si am eu stilul de a explica sau informa mai ingineresc, adica mai direct si mai putin "aranjat". Mi-era teama sa nu fi inteles altceva, in legatura cu cazarea in locatiile amintite. Samiza imi spunea ca a anuntat linia la Pensiunea Sibiel si ca cei care s-au inscris dupa au cunostiinta despre locatia in care vor sta.
aprilie:
--- Citat din: mar.drag.5 din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 12:36 ---Acum, ca lista pentru Land Rover este completa si arata asa:
1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5
va urez Bun venit la bord!
--- Terminare citat ---
Multumim tare mult, mar.drag.5.
Mi-ar placea sa am nr tau de telefon si ... poate chiar ar fi bine sa il comunici tuturor. Cred ca ne poate ajuta Gigi cu adresele de email unde ne poti transmite tel tau. Daca esti de acord ar fi bine sa il rogi repede, pana nu pleaca in urmatoarea actiune, sa ti/ni le trimita :)
Ce zici ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă