Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893012 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #3045 : Miercuri, 20 Martie 2013, 22:42 »
PEOPLE ARE AWESOME (DON'S VERSION)
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3046 : Miercuri, 20 Martie 2013, 23:55 »
Ce viata stiintifico-fantastica au unii...  ;D
,,,daca nu te intereseaza ,nu mai scriu,,,,,

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3047 : Joi, 21 Martie 2013, 13:17 »
Bucatarie super utilata in plina strada in cartierul chinezesc in Bangkok.Toate oalele,tigaile sunt conectate la una sau mai multe butelii pe gaz.....

ce nu inteleg eu in fotografia asta - tu unde esti ?  in strada sau in bucatarie !!??   :magic:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #3048 : Joi, 21 Martie 2013, 13:21 »
Nicu, sa nu mananci de-acolo... ;) asteapta pana fac la Bran o tura noua de mici... Hmmm, mai tii minte?

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3049 : Joi, 21 Martie 2013, 13:46 »
ce nu inteleg eu in fotografia asta - tu unde esti ?  in strada sau in bucatarie !!??   :magic:
tocmai spuneam ca astia nu au bucatarii in apartamente,case,lumea mananca la cantina(restaurant) sau in strada la terasa pe trotuar(strada);mincarea este foarte ieftina si este gatita ca la mama acasa,,,,,:)

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3050 : Joi, 21 Martie 2013, 13:49 »
Nicu, sa nu mananci de-acolo... ;) asteapta pana fac la Bran o tura noua de mici... Hmmm, mai tii minte?

abia astept , ::),,,,:)))))),anumite momente in viata nu se uita asa usor;

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3051 : Joi, 21 Martie 2013, 13:58 »
Nicu, e interesant, sa ne mai povestesti si sa ne mai pui si poze de pe unde umbli!
Cat despre bucatariile ambulante, eu una n-as manca de pe-acolo, de-as sti ca lesin de foame!  :D   Cum stau aia cu hepatitele si alte alea?  ???

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3052 : Joi, 21 Martie 2013, 14:13 »
Nicu, e interesant, sa ne mai povestesti si sa ne mai pui si poze de pe unde umbli!
Cat despre bucatariile ambulante, eu una n-as manca de pe-acolo, de-as sti ca lesin de foame!  :D   Cum stau aia cu hepatitele si alte alea?  ???
Mincarea este proaspata si nu contine asa multe substante toxice ca cea semiconservata din supermarket,si pun foarte mult ardei iute,dar iute stii ce i aia?!care sevinde cu tonele in piata.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3053 : Joi, 21 Martie 2013, 14:49 »
Trekking se poate face si in Romania (un fel de excursie in salbaticie cu campare peste noapte in padure sau intr o zona departe de civilizatie);
Am ales 3 zile (coua nopti dormit in ,,jungla"),mai periculos este in Romania,in Thailanda nu am vazut decat cel mult soparle si multe pasari,sper ca va inchipuiti ce s a intamplat cu restul animalelor,tinand cont de apetitul asiaticilor de a minca orice traieste cu burta la soare :))));Am avut colegi de calatorie doua suedeze,doua olandeze o englezoaica si un neamt toti la cel mult 20 de ani.Astia cand termina liceul au un an liber sa se gandeasca ce vor sa faca in viata si obligatoriu sa calatoreasca,numai eu eram pentru doua saptamani,mai toti erau de la 2 luni in sus plecati de acasa :).Tarile cele mai vizitate,India,tHailanda,Myanmar,Laos,Vietnam,Cambodia, Austarlia,Noua Zeelanda,so and so,, si eu le am recomandat si Romania si bineinteles site ul Singles Camp(Gigi sa l pui si in engleza,numai eu am recomandat pina acum la cel putin 10 persoane straini :))Va prezint colegii(ele) mei de calatorie,,,, a si mai merge o tura la asa companie :))),,,,,Apropos insotitorul a fost un localnic,un om al junglei,pe numele sau de scena Tarzan,,,,,very funny guy,le a explicat la fete cum e cu WC ul in jungla :)))).

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3054 : Joi, 21 Martie 2013, 17:56 »
Mai scrie si mai pune poze!  :D Eram doar... invidioasa (la modul pozitiv).  ;)

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3055 : Joi, 21 Martie 2013, 18:45 »
Mai scrie si mai pune poze!  :D Eram doar... invidioasa (la modul pozitiv).  ;)
Ok! Daca sunt OFF TOPIC cu discutiile ,imaginile sa mi spui,,,,,te rog :)

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3056 : Joi, 21 Martie 2013, 18:47 »
pregatiri pentru Festivalul Elefantului

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3057 : Joi, 21 Martie 2013, 18:49 »
era si un elefant prin preajma,ma credeti pe cuvant

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3058 : Joi, 21 Martie 2013, 18:50 »
fructe la piata plutitoare,,floating market"

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3059 : Joi, 21 Martie 2013, 18:53 »
e vanzoleala mare pe acolo ,din barca poti servi mancaruri,ciorbe ,fructe si tot felul de ,,brizbrizuri"