Trekking se poate face si in Romania (un fel de excursie in salbaticie cu campare peste noapte in padure sau intr o zona departe de civilizatie);
Am ales 3 zile (coua nopti dormit in ,,jungla"),mai periculos este in Romania,in Thailanda nu am vazut decat cel mult soparle si multe pasari,sper ca va inchipuiti ce s a intamplat cu restul animalelor,tinand cont de apetitul asiaticilor de a minca orice traieste cu burta la soare

)));Am avut colegi de calatorie doua suedeze,doua olandeze o englezoaica si un neamt toti la cel mult 20 de ani.Astia cand termina liceul au un an liber sa se gandeasca ce vor sa faca in viata si obligatoriu sa calatoreasca,numai eu eram pentru doua saptamani,mai toti erau de la 2 luni in sus plecati de acasa

.Tarile cele mai vizitate,India,tHailanda,Myanmar,Laos,Vietnam,Cambodia, Austarlia,Noua Zeelanda,so and so,, si eu le am recomandat si Romania si bineinteles site ul Singles Camp(Gigi sa l pui si in engleza,numai eu am recomandat pina acum la cel putin 10 persoane straini

)Va prezint colegii(ele) mei de calatorie,,,, a si mai merge o tura la asa companie

)),,,,,Apropos insotitorul a fost un localnic,un om al junglei,pe numele sau de scena Tarzan,,,,,very funny guy,le a explicat la fete cum e cu WC ul in jungla

))).